Skip to main content

Ringier își dezvoltă un departament video. Responsabil: fostul producător general al Mediafax

 
Ringier își dezvoltă un departament video. Responsabil: fostul producător general al Mediafax
Septimiu Sarateanu

Compania Ringier România, editorul tabloidului Libertatea, își va dezvolta un departament video. Din luna noiembrie, Ringier va avea un responsabil pentru acest proiect.

Publicitate

Producător general al departamentului video va fi Septimiu Sărățeanu, care s-a ocupat anterior de producțiile video ale grupului Mediafax.

Contactat de Paginademedia.ro, Septimiu Sărățeanu a confirmat numirea. Mandatul? "Dezvoltarea unui departament video", a declarat Sărățeanu, fără alte detalii. Când se va vedea ceva? "Cât de curând", a spus el.

Septimiu Sărățeanu a plecat în urmă cu câteva săptămâni din poziția de producător general al departamentului video din cadrul Mediafax Grup, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Sărățeanu a lucrat pentru companiile conduse de Adrian Sârbu timp de 20 de ani. A început cu Pro TV, din 1996, televiziune la care a lucrat până în 2014. În ultimii ani de Pro TV a fost producător al Știrilor Pro TV la Jurnalul de noapte și la cel de dimineață.

Ulterior, după plecarea lui Adrian Sârbu de la conducerea Central European Media Enterprises, Sărățeanu a trecut la Mediafax. Ultima poziție a lui la Mediafax: Producător general al departamentului video.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu