Skip to main content

Ringier îşi dezvoltă un departament video. Responsabil: fostul producător general al Mediafax

 
Septimiu Sarateanu
Septimiu Sarateanu

Compania Ringier România, editorul tabloidului Libertatea, îşi va dezvolta un departament video. Din luna noiembrie, Ringier va avea un responsabil pentru acest proiect.

Publicitate

Producător general al departamentului video va fi Septimiu Sărăţeanu, care s-a ocupat anterior de producţiile video ale grupului Mediafax.

Contactat de Paginademedia.ro, Septimiu Sărăţeanu a confirmat numirea. Mandatul? "Dezvoltarea unui departament video", a declarat Sărăţeanu, fără alte detalii. Când se va vedea ceva? "Cât de curând", a spus el.

Septimiu Sărăţeanu a plecat în urmă cu câteva săptămâni din poziţia de producător general al departamentului video din cadrul Mediafax Grup, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Sărăţeanu a lucrat pentru companiile conduse de Adrian Sârbu timp de 20 de ani. A început cu Pro TV, din 1996, televiziune la care a lucrat până în 2014. În ultimii ani de Pro TV a fost producător al Ştirilor Pro TV la Jurnalul de noapte şi la cel de dimineaţă.

Ulterior, după plecarea lui Adrian Sârbu de la conducerea Central European Media Enterprises, Sărăţeanu a trecut la Mediafax. Ultima poziţie a lui la Mediafax: Producător general al departamentului video.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus