Skip to main content

SE FACE LUMINĂ LA TVR. Postul public cumpără energie electrică prin licitaţie. De ce buget dispune

 
tvr
tvr

Societatea Romana de Televiziune (SRTV) a demarat o licitatie deschisa pentru încheierea unui contract pentru furnizarea de energie electrica la opt sedii si studiouri din Bucuresti, Jilava, Cluj, Iasi, Targu Mures si Craiova, contract cu o valoare estimata cu TVA de peste 3,39 milioane lei (peste 770.000 de euro), conform unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Durata contractului este de 12 luni.

Publicitate

SRTV ca autoritatea contractanta, intentioneaza încheierea unui contract pentru furnizarea de energie electrica la urmatoarele puncte de consum:

 1. Sediul central din Bucureşti str. Calea Dorobantilor nr. 191 (consum anual 6842 MW)

 2. Sediul din Bucuresti str. Moliere (JT 66395 KW)

 3. Sediul din Bucuresti str. Dr. Felix (JT 66395 KW)

 4. Sediul din Comuna Jilava str. Sabarului (JT 20956 KW)

 5. Studioul teritorial Cluj (JT 15840 KW)

 6. Studioul teritorial Iasi (JT 155048 KW)

 7. Studioul teritorial Târgu Mures (MT 284736 KW)

 8. Studioul teritorial Craiova (JT 57376 KW)

Valorile de mai sus reprezinta consumuri istorice/an. 

Criteriul de atribuire a contractului îl reprezinta cel mai scazut pentru energie activa cu toate cheltuielile incluse atat pentru medie tensiune cât si pentru joasa tensiune.

Pe durata desfasurarii contractului cantitatea de energie electrica consumata, pe fiecare locatie, poate sa varieze atât în sensul cresterii cât si în sensul scaderii catitatii de energie electrica consumata cu +/-50%.

In documentatia de licitatie, Televiziunea Publica impune, printre altele, drept cerinte obligatorii:

Sa mentina pretul de furnizare pe toata perioada de derulare a contractului de furnizare;

În cazul unor defectiuni în instalatiile de utilizare ale consumatorului (inclusiv instalatia de medie tensiune interioara, acolo unde este cazul) sa ia toate masurile necesare pentru întreruperea furnizarii energiei electrice si de separare vizibila a instalatiei de utilizare a consumatorului de instalatia de alimentare, pentru a nu produce perturbari în SEN

Sa anunte Autoritatea contractanta, cu minim 3 zile lucratoare înainte, despre întreruperile programate în furnizarea energiei electrice. Autoritatea contractanta poate schimba data întreruperilor progranate propusa de furnizor cu pâna la 48h.

Sa asigure continuitatea în alimentare, respectând durata maxima de restabilire a alimentarii în cazul întreruperilor accidentale

Sa suporte costul remedierii defectiunilor produse în instalatiile si echipamentele Autoritatii contractante din vina dovedita a Furnizorului, a contravalorii justificate a pagubelor produse Autoritatii contractante

Sa furnizeze gratuit Autoritatii contractante informatii periodice privind istoricul consumului.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 10 decembrie 2015. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 decembrie 2015. In aceeasi zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Hotii Hotii
    Moliere consuma 66000 KW?????

Trimite un comentariu

sus