Skip to main content

TVR a evitat să dea o ştire despre un al doilea poliţist accidentat pe când se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Ce explicaţii dau reprezentanţii postului

 
tvr
tvr

Accidentul în urma căruia poliţistul Cosmin Bogdan Gigina şi-a pierdut viaţa nu este primul incident în care este implicat un motociclist din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, scrie Profit.ro. La locul accidentului s-a prezentat şi o echipă a Televiziunii Publice însă materialul nu a mai devenit ştire, mai spune sursa citată.

Publicitate

Conform Profit.ro, agentul Dorel Moraru (32 de ani), a suferit o fractură la picior şi are umărul dislocat, iar motocicleta a fost grav avariată.

Reprezentanţii postului au relatat într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro că TVR a trimis o echipă la faţa locului după ce un reporter al televiziunii publice a observat evenimentul atunci când era în drum spre casă. În imaginile surprinse nu ar apărea apăreau nici persoane rănite şi nici motocicleta avariată.

„Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca a prezentat accidentul drept unul uşor, fără urmări grave pentru părţile implicate şi nu a oferit alte detalii.”, se arată în poziţia Televiziunii Publice.

„Ţinând cont de celelalte subiecte ale zilei şi de faptul că nu erau consecinţe grave, s-a luat decizia de a nu include subiectul în emisiunile informative din ziua respectivă”, au mai adăugat reprezentanţii postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Gata cu eroismul doamnei Stroe Brumariu Orestica, numita pe pile si sprijin politic . Oare oportunista aceasta stie ce inseamna demisia de onoare? Dar ce e onoarea stie?Ce gndeste oare izolata in birou Radu Irinuca?

Trimite un comentariu

sus