Skip to main content

VIDEO. Cristi Manafu și Orlando Nicoară, parteneri într-un nou proiect

 
VIDEO. Cristi Manafu și Orlando Nicoară, parteneri într-un nou proiect
Sursa foto: Constantin Opriș

Orlando Nicoară și Cristi Manafu, împreună cu doi developeri au lansat Cofffre, o extensie pentru browser-ul Google Chrome, ce urmărește paginile produselor dorite de către un utilizator, acesta fiind apoi anunțat prin e-mail de scăderea prețurilor.

„Când piața de e-commerce locală se află în creștere, iar numărul promoțiilor e mai mare ca oricând, Cofffre e soluția ideală de a găsi cele mai noi reduceri. Cofffre este o extensie creată pentru browser-ul Google Chrome, care urmărește zilnic evoluția prețurilor în magazinele preferate.”, anunță creatorii Cofffre într-un comunicat de presă. 

Publicitate

Răzvan Tîrboacă, co-fondator Cofffre: „Se apreciază că există 5.000 de magazine online în România. Alte voci spun că ar fi undeva spre 20.000 de site-uri care fac comerț. Oricare variantă ar fi corectă însă, numărul lor este foarte mare pentru a putea fi urmărite de o persoană. Cofffre economisește timp și bani în același timp. Îți arată reducerile pe unele dintre cele mai mari site-uri de profil din România și îți oferă o cale ușoară de a urmări mai multe produse dorite. E un wishlist online care te atenționează când un preț mai bun e disponibil.”

MAGAZINE MONITORIZATE. În faza actuală de dezvoltare, Cofffre monitorizează prețurile peentru 15 magazine online, printre care se află eMAG, FashionDays, Noriel, F64, IKEA, Decathlon, Mango Outlet etc.

SISTEM. Site-urile urmărite pot fi recunoscute după semnul Cofffre (simbolul coșului de cumpărături), care apare în colțul din dreaptă sus al tab-ului (paginii) din Chrome, atunci când magazinul online este accesat.

Odată ajuns pe pagina de produs, utilizatorul apasă pe simbolul Cofffre și produsul este adăugat în extensie, nu înainte ca acesta să poată fi plasat într-o listă. Se pot crea liste multiple, care pot fi consultate ulterior, printr-un click pe extensia Cofffre vizibilă în browser.

În momentul când un produs adăugat într-o listă primește o reducere de la magazinul online, un e-mail va fi trimis cu detalii despre discount-ul primit. 

Echipa Cofffre Orlando Nicoară vine cu experiență în domeniul afacerilor pe web, având de-a lungul timpului funcții de conducere în companii cu activitate online. Actualmente, este implicat în dezvoltarea mai multor site-uri, co-fondator al hub-ului WeLoveDigital și partener în agenția digitală 1616.

Răzvan Tîrboacă, product manager și developer, a lucrat la dezvoltarea unor platforme web în grupuri de publishing online. În 2010, a fondat AdCaptcher un start-up ce se adresa publisherilor internaționali, iar ulterior a pus umărul la dezvoltarea proiectului Preboo.

Andrei Petcu - developer, a creat arhitectura Cofffre. Numele lui este legat de companii precum Mediafax și Preboo.

Cristian Manafu - fost jurnalist, devenit organizator de evenimente și blogger. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Buna idee, insa nu este noua. Exista deja in RO asemenea platforme (nu extensii) de ceva timp. Vedeti http://www.pocketfriend.ro. Exact aceasi idee, insa care aduce in plus review-uri despre produse, campanii, magazine online, sfaturi pentru shopping eficient si inteligent etc.
  • Interesanta extensia. Am observat ca este un trend in dezvoltarea extensiilor de browser. Uite aici inca una dezvoltata pentru Chrome, Firefox si Safari http://www.gospik.com.

    Practic iti inlocuieste sectiunea din dreapta direct in motorul de cautare Google cu o mini retea de socializare pe cuvintele de cautare.

Trimite un comentariu