Skip to main content

“DEMISIA”, pe primele pagini. Kamikaze: The show must go on, dar cu altă clasă politică. Cațavencii, copertă dură: Wellcome to gravity.

 

Colaj presa de azi miting

Publicitate

PRESA DE AZI. Protestul e aseară din București este pe prima pagină a ziarelor. DEMISIA, titrează Libertatea pe prima pagina, cu majuscule și cu caractere uriașe, roșii.

Ziarul editat de Ringier poartă doliu și deschide cu mitingul de aseară, la care peste 25.000 de oameni au ieșit în stradă și au cerut demisia premierului Victor Ponta, a lui Gabriel Oprea și a primarului Cristian Popescu Piedone.

- The show must go on, dar cu altă clasă politică, scrie săptămânalul Kamikaze.

- Copertă dură în Cațavencii: Welcome to Gravity este titlul deasupra unei poze în care stau, în lațuri de spânzurătoare, Victor Ponta, Sorin Oprescu, Klaus Iohannis, Gabriel Oprea și Cristian Popescu Piedone.

- Vrem demisii! a titrat mare și Adevărul, pe prima pagină, deasupra unei poze cu miile de oameni care au ieșit în stradă după tragedia din Club Colectiv.

- Demisia! Cine plătește pentru viețile furate, scrie și tabloidul Click, în josul paginii.

- Tragedia de la Colectiv: Revolta se mută în stradă, este deschiderea din România liberă. Primarul Piedone, cel căruia i se cer cele mai multe explicații, nu a avut nicio ieșire publică în ultimele patru zile, notează RL.

- Bucureștiul, aprins de focul de la “Colectiv”, titrează EVZ pe prima pagină. Ziarul deschide cu mărturia unui supraviețuitor din Clubul Colectiv.

Rubrica Presa de azi este realizată cu sprijinul agenției de monitorizare Media Image:

GALERIE FOTO. Primele pagini ale ziarelor de azi:

  • Colaj presa de azi miting

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu