Skip to main content

Emisiunea Am ceva să-ți spun a ieșit din grila Antenei 1 și a fost înlocuită cu filme

 
Emisiunea Am ceva să-ți spun a ieșit din grila Antenei 1 și a fost înlocuită cu filme
Sonia Simionov

Am ceva să-ți spun a rezistat doar șase ediții. Emisiunea prezentată de Sonia Simionov la Antena 1 a fost înlocuită cu un film începând din această săptămână.

Producția, realizată după un format din Italia, a fost lansată de Antena 1 la data de 1 octombrie, fiind produsă de Dana Mladin.

Publicitate

Emisiunea nu s-a remarcat în audiențe. Am ceva să-ți spun a avut în luna octombrie o medie de 485.000 de persoane, la orașe, clasându-se pe locul 11 în topul divertismentului general. Cifrele obținute de emisiune sunt sub media Antenei 1 în prime-time, care a fost de 598.000 de telespectatori, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Emisiunea Am ceva să-ți spun s-a remarcat încă de la prima ediție, când prezentatoare Sonia Simionov a încercat o glumă la adresa concurenței, serialul de comedie Las Fierbinți. Ea le-a spus : "înseamnă că cel puțin 300 de oameni nu se uită la serialul Las Fierbinți"

[video width="800" height="448" mp4="http://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2015/10/Las-Fierbinti-pe-Antena-1.mp4"][/video]

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Era de asteptat sa nu faca audiente.......Simionov foarte penibila, cred ca locul ei este pe teren. Iar pentru cei de la A1 aceasta emisiune a fost o galeata de aruncat banii castigati din noul abonament de la A3 ;)
 • Lasă că și Antena reia filme în draci, cum ar fi Ultima legiune, mîine seară, film pe care l-a mai dat, de cîteva ori. Nici Pro tv nu e mai breaz, ne dă duminică, din nou, Casino Royale..și ăsta răsdifuzat...
 • Cu greu mi-o imaginam pe Sonia Simionov penibila. Firea ei apriga si vorba iute si la obiect nu prevesteau postura de zana carpita, intr-un format importat esuat. Nu stiu daca e vina ei sau a celor din spate dar....asta a iesit
 • Au luat mult oamen ide la Pro TV si tot pe locul 2 sau 3 sunt. :) Faceti Antena 1 in HD si pe 16:9, cat timp stati in format SD si 4:3, puteti sa cumparati toti oamenii de presa, degeaba.
 • Era de asteptat ca vor da chix.
  Desi erau destui, mai ales vîrstnici, care o urmăreau.
  Și cu Sonia Simionov ce se întîmplă, revine corespondent la A 3 ori i se găsește un loc ”călduț” la A 1 ?
 • era de asteptat sa se intample asta la un moment dat cu audientele dezastruoase pe care le facea. doar diversi fanatici de pe aici nu puteau vedea cat de rau o duce.
 • Dreptate ai! Doar ca Antena1 are de adus filme 2015 si emisiuni de calitate, nu Prosti de Romania cu vedete de carton.

Trimite un comentariu