Skip to main content

Etno TV trece de la un Prigoană la altul. Silvius, acționar în locul lui Honorius

 
Etno TV trece de la un Prigoană la altul. Silvius, acționar în locul lui Honorius
Schimbare în familie în acționariatul Etno TV. Honorius Prigoana, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, a cedat catre fratele său mai mic, Silvius, pachetul majoritar pe care il detinea la Etno Folclor Media SRL, societatea care opereaza licenta pentru Etno TV.
 
Honorius Prigoana iese, astfel, din actionariatul societatii, conform unei hotarari generale a asociatilor din data de 2 noiembrie a acestui an, care a fost publicata joi in Monitorul Oficial.
 
Silvius Prigoană, băiatul în vârstă de 24 de ani al lui Silviu Prigoană, are acum 80% din societatea Etno Folclor Media. Restul de 20% este deținut de Rareș Gărduș. 

O schimbare asemănătoare s-a produs și în societatea Univers Media, în care Honorius era acționar unic. Silvius deține acum societatea 100%. Univers Media este o societate pe care, pentru scurt timp, a funcționat televiziunea România Ta, lansată în decembrie 2010 de Honorius Prigoană.

Publicitate

După numai patru luni, în luna aprilie, reprezentanții televiziunii au informat CNA de întreruperea emisiei pentru 90 de zile. După această perioadă, televiziunea nu și-a mai reluat emisia, astfel că a fost retrasă de către Consiliul Național al Audiovizualului. 

Autor: Adrian Vasilache petrisor.obaeyahoo.com

Trimite un comentariu