Skip to main content

FOTO-VIDEO. Doi membri CNA au apărut cu mesaje pe birou: „Membru CNA nejudecat penal”. Angajații strâng semnături prin care se cere demisia Laurei Georgescu

 
FOTO-VIDEO. Doi membri CNA au apărut cu mesaje pe birou: „Membru CNA nejudecat penal”. Angajații strâng semnături prin care se cere demisia Laurei Georgescu
CNA 5

Doi membri CNA, Valentin Jucan și Florin Gaberea, cer demisia Laurei Georgescu din funcția de președinte al instituției.

Ședința CNA a fost blocată după ce Valentin Jucan a difuzat o înregistrare de la protestele din ultima săptămână. Jucan a propus blocarea ședințelor CNA până când Laura Geogescu va demisiona din funcție. „Blocarea ședințelor până la retragerea Laurei Georgescu sau până la dizolvarea consiliului. Nu mă interesează să mi păstrez mandatul cu prețul păstrării Laurei Georgescu în consiliu”, a mai spus Jucan. „Ori plecăm toți acasă, ori Laura Georgescu.”

Publicitate

Monica Gubernat, membru CNA, cea care conduce ședința de astăzi, a propus găsirea unei soluții comune pentru „un protest închegat”

Florin Gabrea – „Am întrebat dacă fiecare membru este de acord să și exprime public dacă este de acord ca doamna Georgescu să-și dea demisia.

Lorand Turos, membru CNA – „Demisia e un act unilateral. Nu contează dacă sunt eu sau nu de acord. Există posibilitatea demiterii președintelui.”

UPDATE.  După ce ședința a fost reluată, membrii au continuat să dezbată subiecte, să audieze și să voteze având pe fundal audio de la manifestațiile de stradă la care se striga „Demisia”, „Colectiv”, „Ieșiți din casă dacă vă pasă”, „Jos Parlamentul”.

UPDATE. Pe holul CNA se strâng semnături prin care se cere demisia Laurei Georgescu. Până la ora publicării acestui articol, un număr de 22 de angajați și trei membri CNA: Florin Gabrea, Valentin Jucan și Răsvan Popescu.

UPDATE . Florin Gabrea a apărut cu două mesaje pe birou: „Părinți: dați copiilor o șansă de a putea fi mândri de voi”. „Membru CNA nejudecat penal”.

UPDATE. Până la această oră, au semnat 32 de angajați din cei 103, câți sunt la București. La aceștia se adaugă și 4 din cei 11 membri CNA: Florin Gabrea, Răsvan Popescu, Valentin Jucan și Dorina Rusu.
CNA 3

CNA 4
Mesaj, pe ușa CNA

CNA_1

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • CNAul se transformă, dese ori, într-un fel de Consiliul Provizoriu de Uniune Națională...doar ca sedințele CPUN erau televizate...La CNA, ei se ceartă între ei, spre deliciul ”publicului”...

Trimite un comentariu