Skip to main content

Gafa cu Loteria fiscală a fost virală. Știrea despre înregistrarea kurtoskalacs drept produs românesc, în top

 

CLASAMENT. Gafa Loteriei Române, care a prezentat greșit sumele pentru Loteria fiscală, a fost „vedetă” pe Facebook. Știrea de pe Economica și cea de pe Digi24 au fost în topul viralelor. Cele două au avut în ziua de marți, împreună, aproape 1.000 de distribuiri. 

O altă știre care a circulat ieri a fost despre intenția noului Ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, de a înregistra kurtoskalacs drept produs tradițional românesc în UE. 

Publicitate

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. Economica.netEXCLUSIV Gafă incredibilă a statului român: Toate extragerile Loteriei fiscale sunt ilegale. Au înlocuit sutele cu unităţile de Ionuţ Tudorică și Vlad Popescu

 - 890 share-uri pe Facebook

2. HotNews.ro, Romania vrea sa inregistreze kurtoskalacs ca produs traditional romanesc in UE

 - 294 share-uri pe Facebook

3. Gandul.info, Atentatele teroriste schimbă Constituţia Franţei. Hollande vrea RETRAGEREA CETĂŢENIEI extremiştilor de Mihai Drăghici (Mediafax) și Andrei Luca. 

- 223 share-uri pe Facebook

4. Hotnews.ro,ACTUALIZAT Cristina Guseth, aviz favorabil in Comisii pentru functia de Ministru al Justitiei: "In pofida acestei umilinte, raman sa duc Romania in structurile euroatlantice. Imi propun sa fac management pentru minister" de Iulia Roșca

 - 129 share-uri pe Facebook

5. Digi24, Toate extragerile de la Loteria bonurilor au fost greșite

 - 121 share-uri pe Facebook

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu