Skip to main content

Klaus Iohannis cu anunţul lui Cioloş şi Traian Băsescu cu reacţia despre TVR, comentaţi intens pe Facebook

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Actualul preşedinte Klaus Iohannis şi fostul preşedinte Traian Băsescu conduc în topul celor mai comentate postări de ieri de pe Facebook, din categoria Politic. Cea mai comentată este postarea cu anunţul că Dacian Cioloş este noul premier. Urmează Traian Băsescu, cu postarea despre preşedintele interimar al TVR Irina Radu.
Publicitate
Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecţia a vizat categoria Politica:

1. Pagina oficiala a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. 2.094 de comentarii la mesajul:
L-am desemnat astăzi pe domnul Dacian Cioloş pentru funcţia de Prim-ministru. România are nevoie de o persoană curată, integră, care să ştie să gestioneze sisteme şi situaţii complicate, alături de o echipă de tehnocraţi, de miniştri performanţi, asupra cărora nu planează niciun fel de dubiu.
Fără oameni noi este greu de presupus că vom avea o clasă politică nouă.
Sper ca partidele politice să fi înţeles semnalul românilor, să-şi facă curăţenie în interior şi să nu promoveze în poziţii publice persoane implicate în acte de corupţie. Avem nevoie de alegeri corecte în 2016 şi de continuarea consolidării statului de drept.
2.Pagina oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. 338 de comentarii la mesajul:
Anulare,
Încă de săptămîna trecută, la solicitarea TVR, am stabilit pentru data de 10.11. ac o emisiune cu Claudiu Lucaci.
Astăzi, am fost anunţat că, din dispoziţia Directorului General Interimar al TVR, Doamna Irina Radu, emisiunea se anulează pentru că la acea oră TVR trebuie să facă transmisiune în direct din Piaţa Universităţii.
Ridicolul motivaţiei este de povestit public. TVR nu a transmis nimic de la COLECTIV, din Piaţa Universităţii şi de la Victoria cînd în stradă au fost 30 – 40 de mii de bucureşteni, dar transmite în această seară dintr-o piaţă goală.
După Sassu, Săftoiu şi Tănase, altă slugă, altă definitivare pe post.
3.Pagina oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. 295 de comentarii la mesajul:
Dacian Cioloş, o soluţie bună.
4. Pagina oficiala a PNL. 281 de comentarii la mesajul:
Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru poziţia de prim-ministru pe Dacian Cioloş, fost comisar european pe Agricultură şi Dezvoltare Durabilă.
5. Pagina deputatului PRU Bogdan Diaconu. 257 de comentarii la mesajul:

Strada a vorbit degeaba, Iohannis i-a dat tot ce a vrut el

Numele lui Dacian Cioloş e vehiculat de multă vreme ca premier al lui Iohannis. Apariţia lui acum nu are nicio legătură cu protestele, cu revolta populară sau cu schimbarea clasei politice, ci doar cu impunerea agendei Cotroceniului care s-a folosit de prilejul tragic ca să se vadă cu sacii în căruţă. Adică, concret, cu Dacian Cioloş la Palatul Victoria.

Cioloş este, dincolo de vehiculatele sale legături de rudenie cu un grangure al serviciilor de la noi şi cu un grangure al serviciilor din Franţa, un bruxellez. Acum, pentru cei care vor o ţară ca afară, acest lucru ar trebui să fie de bine. Numai că, atenţia, atunci când a fost comisar european cică din partea României, Cioloş a ajutat Franţa, care l-a susţinut să ajungă acolo, nu România.

Aşadar, întrebarea corectă este ce state străine l-au impus pe Cioloş la guvernare? Dacă dăm răspunsul corect, vom afla şi cine va avea de profitat de pe urma venirii lui. Românii nu au nicio treabă cu Cioloş şi el nu are nicio treabă cu românii, el fiind, de altfel căsătorit cu o franţuzoaică. Poate are şi cetăţenia franceză, nu ştim. Oricum, butoanele lui sunt în altă parte. Dar nu pentru ca România să devină o ţară ca afară, ci pentru ca România să fie şi mai abitir o ţară condusă de afară. Nu vă bucuraţi prea tare, condusă de afară nu înseamnă condusă bine, ci doar manevrată pentru interesele celor de afară.

Aşa că strada a cerut ce a vrut ea, iar Iohannis i-a dat ce a vrut el, după consultări de paradă, pentru că oricum Cioloş era pe listă de la bun început, dinainte de a începe protestele. Numai că e greu de crezut că Iohannis a făcut ce a vrut el. A făcut, la rândul său, ce au vrut alţii.

Vrem o ţară ca afară s-a transformat în avem o ţară condusă de afară pentru interesele celor de afară. Crede cineva că aceasta era soluţia ca să scăpăm de corupţie? Staţi să vedeţi, pentru că pe corupţii noştri DNA îi mai poate prinde şi aşa am început să scăpăm de ei. Dar pe cei de afară cine o să-i dezvăluie? O să permită cineva DNA-ului să meargă pe urma lobby-ului de la Bruxelles, a marilor multinaţionale, a aşa-zişilor investitori străini care au găsit în România o colonie profitabilă? Câte companii străine, care au furat cot la cot cu politicienii români şi cu ajutorul lor, aţi văzut la DNA?

Marea schimbare acum este a corupţilor noştri cu corupţii altora. Tot pe spatele poporului român…

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Felicitari celor care s-au amagit cu "revolutia" care mai bine zis a fost succesul lui Iohannis, cel care promulga ziua limbii maghiare in Romania.

Trimite un comentariu

sus