Skip to main content

Mesajul de un an al lui Klaus Iohannis și anunțul lui Ponta că nu votează noul Guvern, cele mai comentate postări

 
Mesajul de un an al lui Klaus Iohannis și anunțul lui Ponta că nu votează noul Guvern, cele mai comentate postări
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, Victor Ponta și Dacian Ciolos au adunat cele mai multe comentarii la postările de pe Facebook, în cursul zilei de ieri, potrivit Facebrands PRO. Președintele României a scris despre investirea sa în funcția de șef al statului de acum un an de zile, iar Victor Ponta a scris despre faptul că nu va vota Guvernul propus de Dacian Cioloș.

Publicitate

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecția a vizat categoria Politica:

1. Pagina oficiala a președintelui României Klaus Iohannis. 1.874 de comentarii la mesajul:

În urmă cu un an am pornit împreună pe drumul unui nou mod de a face politică în România - cu seriozitate și respect pentru principii și mai puțin scandal între politicieni. A fost un an cu multe provocări și încercări, dar am făcut primii pași. Vă mulțumesc că îmi sunteți parteneri pentru a construi România puternică pe care ne-o dorim cu toții!

2. Pagina oficiala a fostului premier, Victor Ponta. 1.752 de comentarii la mesajul:

UPDATE pentru prietenii care au întrebat - i-am făcut o vizită domnului Călin Popescu Tăriceanu la birou și am avut o conversație interesantă. Nu voi vota mâine noul Guvern. Nu cred că au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Cioloș este în regulă... Nu am fost invitat la PSD ieri și nu o să comentez nimic din ce au făcut. Nu am fost invitat la bilanțul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Și nici nu mă duc neinvitat nicăieri. Importat este însă că s-a vorbit de bine despre guvernare! P.S. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!

3. Pagina oficiala a premierului desemnat Dacian Ciolos. 758 de comentarii la mesajul:

Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel încrederea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarât sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineață voi inainta conducerii Parlamentului o nouă propunere.

4. Pagina oficiala a lui Victor Ponta. 695 de comentarii la mesajul:

Update - sper ca noul Guvern să înțeleagă ca ideea de a avea în 2016 un deficit conform MTO de 1 - 1,5% va distruge toate realizările noastre economice și potențialul de creștere în viitor! Cu un buget care să aibă ca singură constrângere ținta maximă de deficit bugetar 3% din PIB (așa cum a fost deja construit de Eugen Teodorovici) avem asigurată creșterea economică de aproape 4% și păstrarea atât a facilităților fiscale cât și a creșterilor justificate de salarizare la Sănătate și Educație! Declarațiile politicianiste făcute cu ocazia vizitei Delegației FMI trebuie uitate de cei care le-au făcut atunci doar pentru a ataca Guvernul condus de mine! Acum e momentul rațiunii, pentru că în final "It's the Economy..."

5. Pagina oficiala a lui Victor Ponta. 673 de comentarii la mesajul:

Ok, să lăsăm politica - totul despre economie și viața oamenilor! Citiți aceste date (fără comentarii politice)!

 

Alte postări care au fost comentate intens

1. Pagina oficiala Victor Ponta. 313 comentarii la următoarea poză:

2. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 125 de comentarii la mesajul:

Partidul România Unită cere oprirea construirii mega-moscheii din București și refuzarea imigranților musulmani!

3. Pagina oficiala Gheorghe Piperea. 63 de comentarii la mesajul:

Stimate dle Ciolos, va solicit public sa retrageti de urgenta propunerea dvs ca demnitatea de Ministru de Justitie al Romaniei sa fie incredintata doamnei Cristina Guseth. Noi toti asteptam de la dvs, pina ieri, un guvern de tehnocrati. Un tehnocrat pe postul de Ministru al Justitiei nu inseamna doar un jurist, ci un jurist cu temeinica pregatire si inalta experienta profesionala in domeniul Justitiei. Doamna Cristina Guseth poate ca detine competente inalte in electronica sau in activitatile non-guvernamentale, dar cu certitudine nu are competentele necesare unui Ministru al Justitiei. A propune la Justitie un electronist este ca si cind ai mandata un jurist sa construiasca si sa gestioneze sistemul control prin telemetrie al sondei spatiale Pioneer. Stimati prieteni de pe Facebook, dati share acestui apel public. Poate ca reusim, impreuna, sa il ajutam pe dl Ciolos sa evite un precedent periculos pentru statul de drept. PS Aud ca presa nu a fost primita in sala la audierile dlor Motoc si Comanescu. Nu stiam ca elementele de structura ale unei viitoare demnitati de ministru sunt secrete de stat. Ce ne ascundeti dle Ciolos?

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu. 125 de comentarii la mesajul:

Ne-am săturat de toleranța față de relele la care ne obligă Europa. E timpul pentru ”intoleranță” față de imigranții musulmani!

5. Pagina oficiala Bogdan Diaconu. 123 de comentarii la mesajul:

Iată miniștrii ”tehnocrați” ai lui Cioloș: manechinul Andrei Baciu, propus ca ministru al Sănătății și Cristina Guseth, partenera de distracții a Monicăi Macovei, ca ministru al Justiției, deși nu are studii juridice, fiind absolventă de Politehnică. Credeți că pentru acest fel de schimbare au ieșit românii să protesteze?

 
Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu