Skip to main content

Mesajul lui Klaus Iohannis despre prima sa întâlnire cu premierul Dacian Cioloș, aproape 900 de comentarii pe Facebook

 
Mesajul lui Klaus Iohannis despre prima sa întâlnire cu premierul Dacian Cioloș, aproape 900 de comentarii pe Facebook
Klaus Iohannis

Pagina oficială a președintelui Klaus Iohannis a fost cel mai comentat cont de Facebook pe ziua de ieri, din categoria Politic. Mesajul președintelui României despre prima întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloş a adunat aproape 900 de comentarii pe Facebook.

Publicitate

În topul postărilor de pe paginile politice cu cele mai multe comentarii au urmat Bogdan Diaconu, pagina oficiala Romania Pozitiva- sustinem Victor Ponta, și pagina oficială a lui Traian Băsescu.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecția a vizat categoria Politica:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis - 898 comentarii la mesajul 

Am avut, în această după-amiază, prima întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloş. În contextul ultimelor evenimente din Europa, am discutat despre problema refugiaților şi despre modul în care trebuie să ne raportăm la această situație. Totodată, am abordat şi construcția bugetului de stat pentru anul viitor și am convenit că acesta trebuie să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României astfel încât, în următoarele luni, să poată fi puse bazele reformelor în domeniile cele mai importante.

2. Pagina oficiala Bogdan Diaconu - 215 comentarii la mesajul:

Iohannis nu recunoaște 1 Decembrie ca Zi Națională a României! Iohannis, cel care a promulgat legea zilei limbii maghiare, dar a respins legea Eroului Național Avram Iancu, a anulat și recepția de Ziua Națională de la Cotroceni! Acest lucru vine în continuarea atitudinii sale ca primar al Sibiului când nu participa la festivitățile de 1 Decembrie. Cum e posibil să avem un președinte care nu onorează, așadar nu recunoaște Ziua Națională? Dar Iohannis a susținut candidații lui Tokes la alegerile locale din 2012 și i-a mulțumit lui Tokes pentru sprijinul în alegeri. E clar de ce Iohannis nu vrea ca Ziua Națională a României să fie Ziua Marii Uniri...

3. Pagina oficiala Romania Pozitiva- sustinem Victor Ponta - 170 de comentarii la urmatoarea imagine:

 

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu - 135 de comentarii la mesajul:

Cum ar trebui sancționați responsabilii din România care doresc să ne aducă imigranții musulmani pe cap și să ne trezim și noi cu blindatele pe străzi cum se întâmplă în Bruxelles?

5. Pagina oficiala Traian Basescu - 104 comentarii la mesajul:

Traian Băsescu a distribuit un articol din Evenimentul zilei intitulat: DAN ANDRONIC, INTERVIU-EVENIMENT CU TRAIAN BĂSESCU: „România n-a făcut nicio chemare a musulmanilor pe teritoriul ei. România are stipulat în Constituție că nu sunt prevăzute relocări de populație pe teritoriul ei.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu