Skip to main content

Mesajul lui Klaus Iohannis despre prima sa întâlnire cu premierul Dacian Cioloş, aproape 900 de comentarii pe Facebook

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Pagina oficială a preşedintelui Klaus Iohannis a fost cel mai comentat cont de Facebook pe ziua de ieri, din categoria Politic. Mesajul preşedintelui României despre prima întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloş a adunat aproape 900 de comentarii pe Facebook.

Publicitate

În topul postărilor de pe paginile politice cu cele mai multe comentarii au urmat Bogdan Diaconu, pagina oficiala Romania Pozitiva- sustinem Victor Ponta, şi pagina oficială a lui Traian Băsescu.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecţia a vizat categoria Politica:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis - 898 comentarii la mesajul

Am avut, în această după-amiază, prima întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloş. În contextul ultimelor evenimente din Europa, am discutat despre problema refugiaţilor şi despre modul în care trebuie să ne raportăm la această situaţie. Totodată, am abordat şi construcţia bugetului de stat pentru anul viitor şi am convenit că acesta trebuie să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României astfel încât, în următoarele luni, să poată fi puse bazele reformelor în domeniile cele mai importante.

2. Pagina oficiala Bogdan Diaconu - 215 comentarii la mesajul:

Iohannis nu recunoaşte 1 Decembrie ca Zi Naţională a României! Iohannis, cel care a promulgat legea zilei limbii maghiare, dar a respins legea Eroului Naţional Avram Iancu, a anulat şi recepţia de Ziua Naţională de la Cotroceni! Acest lucru vine în continuarea atitudinii sale ca primar al Sibiului când nu participa la festivităţile de 1 Decembrie. Cum e posibil să avem un preşedinte care nu onorează, aşadar nu recunoaşte Ziua Naţională? Dar Iohannis a susţinut candidaţii lui Tokes la alegerile locale din 2012 şi i-a mulţumit lui Tokes pentru sprijinul în alegeri. E clar de ce Iohannis nu vrea ca Ziua Naţională a României să fie Ziua Marii Uniri...

3. Pagina oficiala Romania Pozitiva- sustinem Victor Ponta - 170 de comentarii la urmatoarea imagine:

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu - 135 de comentarii la mesajul:

Cum ar trebui sancţionaţi responsabilii din România care doresc să ne aducă imigranţii musulmani pe cap şi să ne trezim şi noi cu blindatele pe străzi cum se întâmplă în Bruxelles?

5. Pagina oficiala Traian Basescu - 104 comentarii la mesajul:

Traian Băsescu a distribuit un articol din Evenimentul zilei intitulat: DAN ANDRONIC, INTERVIU-EVENIMENT CU TRAIAN BĂSESCU: „România n-a făcut nicio chemare a musulmanilor pe teritoriul ei. România are stipulat în Constituţie că nu sunt prevăzute relocări de populaţie pe teritoriul ei.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus