Skip to main content

Mesajul lui Victor Ponta despre majorarea salariilor bugetarilor, peste 1.000 de comentarii

 
Mesajul lui Victor Ponta despre majorarea salariilor bugetarilor, peste 1.000 de comentarii
Conferinta de presa organizata la finalul unei intrevederi premierul Victor Ponta si ministrului Agriculturii, Daniel Constantin cu comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, in Bucuresti,

Pagina oficială a fostului premier Victor Ponta a fost cel mai comentat cont de Facebook pe ziua de ieri, din categoria Politic. Mesajul lui Victor Ponta despre majorarea salariilor bugetarilor a adunat peste 1.000 de comentarii.

Publicitate

În topul postărilor de pe paginile politice cu cele mai multe comentarii Victor Ponta mai are două mesaje postate pe pagina sa oficială.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul unei anumite categorii. Pentru ziua de ieri, selecția a vizat categoria Politica:

1. Pagina oficială Victor Ponta, 1049 comentarii la mesajul:

Mă bucur foarte tare că această măsura adoptată de noi este în vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic și incorect să vezi că România are creștere economică 4 ani la rând (cea mai mare din UE în ultimul trimestru) și că acest lucru nu se reflecta și în "buzunarul" omului obișnuit. Relaxare fiscală și creștere a veniturilor - acestea au fost baza Programului economic și social al USL. P.S. Foarte probabil dacă eram tot eu Prim-Ministru dl. Iohannis ar fi respins legea spunând că "nu e sustenabilă și are scop electoral". smile emoticon Așa a acceptat că e foarte bună, sustenabilă și nici nu are efect electoral! Deci tot răul spre bine!

2. Pagina oficială Victor Ponta, 522 comentarii la mesajul:

Update - toate aceste realizări bugetare nu erau posibile fără sfaturile și munca din 2012 a lui Florin Georgescu. Azi fiind ziua sa de naștere pot să îi urez "La mulți ani" și să îi menționez încă o dată meritele!

3. Pagina oficială Victor Ponta, 432 comentarii la mesajul:

O informație care merită remarcată - prima dată după 1989 când România are excedent bugetar. Iată o nouă dovadă că există fonduri, prin buna gospodărire, pentru deciziile luate pe parcursul acestui an!

4. Pagina oficială Bogdan Diaconu, 203 comentarii la mesajul:

Merkel se încăpățânează să ne bage imigranții musulmani pe gât. Într-un discurs ținut în Bundestag, Merkel a susținut că trebuie să continuăm distribuirea imigranților pe baza cotelor obligatorii pentru a arăta că păstrăm valorile Europei! Voi credeți că a accepta invazia musulmană ne face europeni?

5. Pagina oficială Remus Cernea, 64 comentarii la mesajul:

În timp ce statul român a investit în ultimii 25 de ani miliarde de euro în construcții de noi biserici și catedrale și în îndoctrinarea religioasă din școli, a devenit evident faptul că tinerii au fost condamnați la un sistem educațional de slabă calitate în ansamblul său. Iată date care arată înapoierea țării noastre față de țările membre ale Uniunii Europene: Media europeană la capitolul 'un nivel inferior la citit' este 17,8% În România procentajul este de 37, 3% - enorm față de media europeană!!! (un fragment din mesajul lui Remus Cernea)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu