Skip to main content

Notificare Kanal D: “înlăturați articolul Ceara din urechi, varianta WowBiz”. “Depășește limitele unui demers jurnalistic desfășurat într-un cadru legal și normal”

 

Publicitate

Postul Kanal D a solicitat Paginademedia.ro printr-o notificare scoaterea de pe site a articolului “Ceara din urechi, varianta Wow Biz cu Anca de la Strehaia. Emisiunea, plină de reclame. Lista clienților”.

În notificarea trimisă se specifică faptul că lista publicată de Paginademedia.ro în urma unei monitorizări a redacției (reclamele au fost difuzate pe post și au fost văzute și de alți mii de români) constituie “informații confidențiale”.

Notificarea precizează că postul își rezervă “toate drepturile de a ne recupera integral prejudiciile rezultate din acțiunile prin care ne-au fost vătămate drepturile și interesele legitime” și că “dacă nu vă veți conforma imediat prezentei notificări, vom solicita acoperirea integrală a prejudiciului rezultat ca urmare a refuzului de a înlătura articolul menționat de pe www.paginademedia.ro și vom întreprinde toate demersurile în vederea atragerii răspunderii dumneavoastră pentru cele publicate”.

Reamintim că Paginademedia.ro a publicat, ieri, un articol în care relata un episod în care Anca de la Strehaia era supusă unei intervenții de igienizare a urechii. Articolul a prezentat brandurile care au avut reclame în emisiune, așa cum s-au putut vedea pe post.

Din notificarea postului Kanal D:

"Considerăm că întreg articolul publicat mai sus depășește cu mult limitele unui demers jurnalistic desfășurat într-un cadru legal și normal, neraportându-se strict la conținutul emisiunii, ci luând în discuție aspecte de politică strict comercială de natură să aducă grave prejudicii atât stației TV, cât și clienților săi."

"Considerăm că pe această cale au fost încălcate drepturile clienților și ale Kanal D. Astfel, prin prezenta vă solicităm să înlăturați articolul publicat în data de 19.11.2015 pe www.paginademedia.ro, intitulat “Ceara din urechi, varianta Wow Biz cu Anca de la Strehaia. Emisiunea, plină de reclame. Lista clienților”, întrucât menținerea acestui articol pe www.paginademedia.ro ne produce grave prejudicii."

"Vă înștiințăm că dacă nu vă veți conforma imediat prezentei notificări, vom solicita acoperirea integrală a prejudiciului rezultat ca urmare a refuzului de a înlătura articolul menționat de pe www.paginademedia.ro și vom întreprinde toate demersurile în vederea atragerii răspunderii dumneavoastră pentru cele publicate."

"Vă informăm pe această cale că ne rezervăm toate drepturile de a ne recupera integral prejudiciile rezultate din acțiunile prin care ne-au fost vătămate drepturile și interesele legitime."

Articolul Ceara din urechi, varianta Wow Biz cu Anca de la Strehaia. Emisiunea, plină de reclame. Lista clienților, AICI.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • nu va lasati intimidati de turcii nesimtiti de la kanal-D nu ati facut nimic ilegal, doar ati prezentat ce s-a intamplat
 • Mi-ar fi plăcut să văd la dvs. acest demers și când a fost prezentată fata violată din Vaslui la Măruță. Am și scris un comentariu la vremea respectivă cu această solicitare, dar a fost degeaba. Mie acel caz mi s-a părut cu adevărat strigător la cer și aș fi așteptat niște luări de atitudine mai ferme din partea societății. Cel de la Kanal D e doar mizerie. la propriu.
 • Nu publicitarii sunt de vina pentru kkturile de emisiuni, asa cum ar dori domul Obae sa lase de inteles.
  Cei care se uita la asa ceva sunt de vina.
  Ei fac audientele posturilor, pubicitarii aleg apoi emisiunile unde gasesc oameni.

  Nu mai vreti mizerii? Nu va mai uitati!
 • Mă bucur că nu aţi reacţionat la presiunile Kanal D, probabil somat de firmele care şi-au făcut publicitate în acest tronson orar. Înainte de a ameninţa josnic, mai marii postului ar trebui să verifice ce tip de teme se vor aborda în emisiunile lor, chiar dacă sunt producţii de noapte. În plus, este jenant că au abordat o temă epuizată de un post concurent în urmă cu trei ani. Dacă unul dintre personajele care se perindă prin platou ar vrea să-şi facă o clismă în direct ce ne-ar oferi Kanal D?!
 • Ce e Kanalizatilor, credeti ca daca nu e scris undeva nu e de KAKAT ce faceti? Sau kretinii aia de publicitari care va dau bani cred ca daca vand boi la chilogram si nu se scrie asta e in regula?
 • Ba din contra, a fost un demers jurnalistic justificat. Companiile care si-au cumparat spatiu de publicitate in emisiunea respectiva stiau caror subiecte isi asociaza numele. Nu e cazul sa devina pudibonde atunci cand lucrurile astea se consemneaza si in scris.

Trimite un comentariu