Skip to main content

Notificare Kanal D: “înlăturaţi articolul Ceara din urechi, varianta WowBiz”. “Depăşeşte limitele unui demers jurnalistic desfăşurat într-un cadru legal şi normal”

 

Publicitate

Postul Kanal D a solicitat Paginademedia.ro printr-o notificare scoaterea de pe site a articolului “Ceara din urechi, varianta Wow Biz cu Anca de la Strehaia. Emisiunea, plină de reclame. Lista clienţilor”.

În notificarea trimisă se specifică faptul că lista publicată de Paginademedia.ro în urma unei monitorizări a redacţiei (reclamele au fost difuzate pe post şi au fost văzute şi de alţi mii de români) constituie “informaţii confidenţiale”.

Notificarea precizează că postul îşi rezervă “toate drepturile de a ne recupera integral prejudiciile rezultate din acţiunile prin care ne-au fost vătămate drepturile şi interesele legitime” şi că “dacă nu vă veţi conforma imediat prezentei notificări, vom solicita acoperirea integrală a prejudiciului rezultat ca urmare a refuzului de a înlătura articolul menţionat de pe www.paginademedia.ro şi vom întreprinde toate demersurile în vederea atragerii răspunderii dumneavoastră pentru cele publicate”.

Reamintim că Paginademedia.ro a publicat, ieri, un articol în care relata un episod în care Anca de la Strehaia era supusă unei intervenţii de igienizare a urechii. Articolul a prezentat brandurile care au avut reclame în emisiune, aşa cum s-au putut vedea pe post.

Din notificarea postului Kanal D:

"Considerăm că întreg articolul publicat mai sus depăşeşte cu mult limitele unui demers jurnalistic desfăşurat într-un cadru legal şi normal, neraportându-se strict la conţinutul emisiunii, ci luând în discuţie aspecte de politică strict comercială de natură să aducă grave prejudicii atât staţiei TV, cât şi clienţilor săi."

"Considerăm că pe această cale au fost încălcate drepturile clienţilor şi ale Kanal D. Astfel, prin prezenta vă solicităm să înlăturaţi articolul publicat în data de 19.11.2015 pe www.paginademedia.ro, intitulat “Ceara din urechi, varianta Wow Biz cu Anca de la Strehaia. Emisiunea, plină de reclame. Lista clienţilor”, întrucât menţinerea acestui articol pe www.paginademedia.ro ne produce grave prejudicii."

"Vă înştiinţăm că dacă nu vă veţi conforma imediat prezentei notificări, vom solicita acoperirea integrală a prejudiciului rezultat ca urmare a refuzului de a înlătura articolul menţionat de pe www.paginademedia.ro şi vom întreprinde toate demersurile în vederea atragerii răspunderii dumneavoastră pentru cele publicate."

"Vă informăm pe această cale că ne rezervăm toate drepturile de a ne recupera integral prejudiciile rezultate din acţiunile prin care ne-au fost vătămate drepturile şi interesele legitime."

Articolul Ceara din urechi, varianta Wow Biz cu Anca de la Strehaia. Emisiunea, plină de reclame. Lista clienţilor, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • binggle binggle
    nu va lasati intimidati de turcii nesimtiti de la kanal-D nu ati facut nimic ilegal, doar ati prezentat ce s-a intamplat
  • Thor Thor
    Mi-ar fi plăcut să văd la dvs. acest demers și când a fost prezentată fata violată din Vaslui la Măruță. Am și scris un comentariu la vremea respectivă cu această solicitare, dar a fost degeaba. Mie acel caz mi s-a părut cu adevărat strigător la cer și aș fi așteptat niște luări de atitudine mai ferme din partea societății. Cel de la Kanal D e doar mizerie. la propriu.
  • Chiar Io Chiar Io
    Nu publicitarii sunt de vina pentru kkturile de emisiuni, asa cum ar dori domul Obae sa lase de inteles.
    Cei care se uita la asa ceva sunt de vina.
    Ei fac audientele posturilor, pubicitarii aleg apoi emisiunile unde gasesc oameni.

    Nu mai vreti mizerii? Nu va mai uitati!
  • Manuela Manuela
    Mă bucur că nu aţi reacţionat la presiunile Kanal D, probabil somat de firmele care şi-au făcut publicitate în acest tronson orar. Înainte de a ameninţa josnic, mai marii postului ar trebui să verifice ce tip de teme se vor aborda în emisiunile lor, chiar dacă sunt producţii de noapte. În plus, este jenant că au abordat o temă epuizată de un post concurent în urmă cu trei ani. Dacă unul dintre personajele care se perindă prin platou ar vrea să-şi facă o clismă în direct ce ne-ar oferi Kanal D?!
  • Petrică aurel Petrică aurel
    Vor puținică reclamă si ei
  • kolo kolo
    Ce e Kanalizatilor, credeti ca daca nu e scris undeva nu e de KAKAT ce faceti? Sau kretinii aia de publicitari care va dau bani cred ca daca vand boi la chilogram si nu se scrie asta e in regula?
  • M.I. M.I.
    Ba din contra, a fost un demers jurnalistic justificat. Companiile care si-au cumparat spatiu de publicitate in emisiunea respectiva stiau caror subiecte isi asociaza numele. Nu e cazul sa devina pudibonde atunci cand lucrurile astea se consemneaza si in scris.

Trimite un comentariu

sus