Skip to main content

O firmă din Pitești vrea să lanseze Radio Noroc, un post cu muzică populară

 
O firmă din Pitești vrea să lanseze Radio Noroc, un post cu muzică populară
CNA

Își caută norocul la CNA. Societatea Ave Concrete din Pitești a depus la CNA solicitări de frecvențe pentru a lansa postul Radio Noroc, un post cu muzică populară. Societatea a făcut 16 solicitări de frecvențe pentru mai multe orașe, printre care și în Capitală pentru un nou proiect, Radio Noroc. 

Societatea Ave Concrete Media este deținută în totalitate de Marius Dumitrescu. În proiectul depus la CNA, reprezentantul postului anunță o investiție de aproximativ 260.000 de euro, pentru echipamente și amenajări interioare. 

Publicitate

„Privind folclorul ca pe o componentă de bază a culturii românești, Radio Noroc își propune să scoată în evidență importanța cunoașterii, culegerii și transmiterii acestuia în ideea păstrării și propagării tradițiilor multimilenare ale poporului nostru”, se arată în proiectul editorial al Radio Noroc. 

„Considerăm că este imperios necesar să intervenim cu un radio-program care să promoveze valorile locale, să fie o alternativă la programele non-educative sau chiar agresive. Promovarea ideilor unor adevăraţi cărturari, oameni de artă, personalităţi valoroase,care se constituie in repere de inteligenta si bun-simt, a unor oameni care au ceva de spus şi care pot fi luaţi ca model de către tineri este principalul nostru obiectiv.”, mai arată reprezentanții postului în proiectul editorial. 

Emisiuni din grila de programe: 

Bună dimineața, gospodari! - matinal. 

Info Juridic - emisiune în care vor fi abordate teme de tip juridic. Vor fi analizate anumite prevederi legale 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu