Skip to main content

PRESA DE AZI. Atentatul de la Paris şi noul guvern al lui Cioloş, pe primele pagini

 
PRESA DE AZI. Atentatul de la Paris şi noul guvern al lui Cioloş, pe primele pagini

Ziarele de astăzi se împart, ca subiecte, între atentatul petrecut vineri seara în Paris şi Guvernul Cioloş.

Publicitate

“Povestea românilor ucişi în atentatul de la Paris”, titrează Adevărul pe prima pagină. Acelaşi subiect este tratat pe prima pagină şi de tabloidul Click!. “Lăcrămioara Pop din Maramureş şi Ciprian Calciu din Tulcea sunt cei doi români care şi-au pierdut viaţa în atentatele din Paris, soldate cu 129 de morţi şi 352 de răniţi. Tinerii locuiau în capitala Franţei şi aveau un copil în vârstă de un an”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Ziarul Libertatea scrie în deschiderea ediţiei de astăzi despre propunerea lui Adrian Baciu, un fost manechin, la Ministerul Sănătăţii. Tabloidul notează că aceasta este “prima gafă a premierului desemnat”. “Cioloş a schimbat modelul la sănătate”, titrează Libertatea.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Jurnalul Naţional: “Quo vadis, Domine?”. Ziarul scrie despre atentatul petrecut vineri seară la Paris. “129 de morţi şi sute de răniţi în cel mai sângeros atentat al ultimilor ani. Întrebarea este cum va răspunde Europa şi dacă deschiderea şi libera circulaţie vor fi preţul asigurării securităţii”, scrie Jurnalul Naţional.

Evenimentul zilei: “În România lucrului ‘bine făcut’, preşedintele şi-a pus premier după un an”. Cotidianul prezintă cronologia unui an din România sub Klaus Iohannis şi “părerile analiştilor consultaţi special pentru acest moment”.

România liberă: “Un Guvern altfel”. Ziarul scrie că “deşi există şi nume controversate, majoritatea ministerelor vor fi ocupate de specialişti cu o carieră solidă”. Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a anunţat, ieri, lista membrilor noului guvern cu care se va prezenta în faţa Parlamentului.

Click!: “De ce i-au împuşcat? Aveau doi copii de crescut”. Tabloidul editat de Adevărul Holding scrie despre drama celor doi români care şi-au pierdut viaţa în atentatul de la Paris.

Gazeta Sporturilor: “Napoli şi Stoican au apărut pe celebrele liste ale Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Antrenori –pariori!”. Ziarul de sport scrie că “cei doi nu neagă că au conturi online pe numele lor, însă spun că, de fapt, pariază copilul, respectiv fratele”.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în rubrica Presa de Azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus