Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Rețeaua judecătoarelor care vindeau sentințe pe bani

 

Publicitate

Subiecte legate de justiție pe primă pagină a ziarelor de azi. Ziarul Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre o serie de magistrați corupți din justiția bucureșteană. Cotidianul a publicat pe prima pagină fotografii cu magistratele Antonela Costache, Geanina Terceanu, Viorica Dinu și Veronica Cîrstoiu și scrie că "toate persoanele s-au aflat în vizorul DNA din anul 2012. "Rețeaua judecătoarelor care vindeau sentințe pe bani", titrează EVZ pe coperta ediției de astăzi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Adevărul: "Abuzurile 'tartorilor' de la Protecția martorilor". Ziarul scrie că "șeful de la Protecția Martorilor, chestorul Adrian Bărăscu, i-ar fi amenințat pe cei pe care trebuia să-i protejeze și le-a pus viața în pericol".

România liberă: "Mișu Negrițoiu, investigat de ANI". Cotidianul notează că ANI investighează o etapă din parcursul profesional al lui Negrițoiu pe care acesta nu l-a declarat, președintele ASF spunând că a ajuns în această funcție direct de la ING România, bancă pe care a condus-o ani de zile. Acesta a omis să spună că între 2012 și 2014 a fost administrator la patru firme din domeniul reciclării. 

Jurnalul Național: "Cât de periculos va fi noul val al datornicilor". Ziarul scrie că băncile au dat atâtea credite cu clauze abuzive, încât șase dintre ele ar da faliment dacă toate procesele colective s-ar soluționa în favoarea clienților sau dacă ar fi obligate să facă conversia creditelor la cursul istoric. 

Click!: "Tecău a făcut 211.500 de dolari într-o oră". Tabloidul editat de Adevărul scrie despre victoria lui Horia Tecău de la Turneul Campionilor.

Libertatea: "A cerut-o de nevastă cu preotul'. Ziarul tabloid scrie despre modul în care Bogdan Vlădău a cerut-o în căsătorie pe Gina Chirilă. 

Gazeta Sporturilor: "Umilință!". Ziarul de sport scrie pe prima pagină că "Dinamo a pus punct seriei de meciuri fără victorie în fața Stelei în stil de mare echipă".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu