Skip to main content

PRESA DE AZI. Majoritatea ziarelor scriu despre proteste. "Cine sunt liderii străzii"

 

EvenimentulZilei-06-11-2015Majoritatea ziarelor își deschid edițiile de astăzi cu subiecte privind protestele din stradă declanșate ca urmare a tragediei produse în urmă cu o săptămână în clubul Colectiv.

Evenimentul zilei se întreabă pe prima pagină "Cine sunt liderii străzii". Acesta este titlul unui material care se întinde pe trei pagini. Ziarul scrie că printre posibilii lideri propușiu pentru dialogul politic cu președintele Iohannis sunt Tudor Chirilă, Alex Bîndar - președintele Uniunii Studenților din România și Adrian Despot.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și subiecte tratate astăzi de presă.

Adevărul: "Moștenirea Seniorului". Ziarul îi dedică ediția de weekend lui Corneliu Coposu, liderul Partidului Național Țărănesc Creștin și Democrat. În pagina opt cotidianul Adevărul titrează "Toamna Patriarhului. Preafericitul Daniel își pune cenușă-n cap în fața 'sataniștilor'". Articolul vorbește despre scuzele prezentate public ieri de Patriarh pentru "unele cuvinte" care "au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite".

România liberă: "Politicienii, obligați să împrumute agenda străzii". Ziarul scrie că "negocierile cu partidele politice pentru desemnarea noului premier au demarat, ieri , la Cotroceni sub influența mitingurilor de protest".

Jurnalul Național: "De ce s-au săturat ei". Cotidianul scrie pe prima pagină că "zeci de mii de oameni din toată țara vor să schimbe întreaga clasă politică".

Puterea: "DNA nu se teme nici de pedeapsa divină. Preafericitul Daniel este cercetat penal în Dosarul 'Coloane oficiale'". Ziarul scrie că pentru utilizarea abuzivă a coloanelor oficiale se numără, pe lângă ex-vicepremierul Gabriel Oprea, procurorul general al României, Tiberiu Nițu, și Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

Libertatea: "Le-au cântat versurile ca să-i ajute". Tabloidul scrie că 29 de artiști români, printre care Delia, Dan Bittman, Connect-R, Lora, Nicole Cherry, Andreea Bănică sau Daniela Gyorfi au răspuns apelului făcut de Cătălin Botezatu, organizatorul evenimentului. Delia Matache a interpretat melodia - imn a trupei Goodbye to Gravity, "The day we die".

Click!: "Poftiți în vila pe care se bat frații Dolănescu". Tabloidul prezintă casa de la Sinaia a lui Ion Dolănescu, care este în paragină de șapte ani.

Gazeta Sporturilor: "Îl vrea și-l plătește". Ziarul de sport scrie că Simona Halep va fi antrenată și în 2016 de Darren Cahill.

Rubrica Presta de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Puterea-06-11-2015
  • GazetaSporturilor-06-11-2015
  • EvenimentulZilei-06-11-2015
  • Click-06-11-2015
  • Adevarul-06-11-2015

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu