Skip to main content

PRESA DE AZI. Reținerea fostului jurat TopChef, patronul Chocolat: "L-au făcut top-chef și la DIICOT"

 
PRESA DE AZI. Reținerea fostului jurat TopChef, patronul Chocolat: "L-au făcut top-chef și la DIICOT"
Adevarul-13-11-2015

Libertatea își deschide ediția de astăzi cu un articol despre Tudor Constantinescu, fostul jurat de la Top Chef și patronul Chocolat, care a fost reținut în această dimineață de procutorii DIICOT. "L-au făcut top-chef și la DIICOT", titrează tabloidul editat de Ringier.

Libertatea mai scrie că "devenit celebru în cadrul unei emisiuni culinare de la Antena 1, Constantinescu a încheiat filmările pentru cel mai nou format cumpărat de Pro TV și ar urma să apară din nou pe micul ecran în primăvară, dacă va reuși să-și dovedească nevinovăția".

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte abordate de presa de astăzi.

Adevărul de weekend: "Spovedania ortacilor mânați la Mineriade: Foarte mulți securiști acoperiți au coabitat cu minerii din Valea Jiului". Ziarul a dedicat ediția de weekend mărturiilor unor mineri care au participat la mai multe Mineriade. "Trei foști mineri și un fost inginer-șef miner, participanți la patru din cele șase Mineriade, povestesc cum au decurs, din punctul lor de vedere, cele mai sângeroase evenimente din istoria postdecembristă a României", scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei: "Povestea celor doi îndrăgostiți care au scăpat miraculos din flăcări". Ziarul scrie povestea lui Radu și Georgiana, doi tineri care au supraviețuit incendiului petrecut pe 30 octombrie în clubul Colectiv.

Jurnalul Național: "Combinația drog-HIV în creștere alarmantă". Cotidianul scrie că "în perioada 2008-2014 au fost internați în spital Victor Babeș aproximativ 600 de pacienți cu infecție HIV".

România liberă: "Bombele cu ceas din centrul Capitalei". Ziarul a realizat o analiză conform căreia "peste 93% dintre imobilele care au primit 'bulina roșie' de risc la cutremur au fost expertizate tehnic în urmă cu peste 15 ani".

Puterea: "Miguel Angel Castillo, astronaut NASA după scleroză multiplă!". Cotidianul scrie despre vizita făcută de Miguel Angel Castillo la Complexul Educațional Lauder-Reut, la o clasă a IV-a.

Gazeta Sporturilor: "Lucian Bălan s-a sinucis ieri, la 56 de ani. A căzut o stea". Ziarul de sport a dedicat prima pagină fotbalistului care a jucat la Baia Mare și Steaua.

Click!: "Gheorghe Zamfir și fost nevastă își împart vinul, la divorț". Tabloidul scrie că la opt luni de la divorț, Cheorghe Zamfir și Marie Noelle Boitel de Morisel încep bătălia pentru avere.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Puterea-13-11-2015
  • JurnalulNational-13-11-2015
  • GazetaSporturilor-13-11-2015
  • EvenimentulZilei-13-11-2015
  • Click-13-11-2015
  • Adevarul-13-11-2015

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu