Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele, în doliu și astăzi. Evenimentul zilei: "Morții sunt de vină?"

 
PRESA DE AZI. Ziarele, în doliu și astăzi. Evenimentul zilei: "Morții sunt de vină?"
ziare 3 noiembrie

La patru zile de la tragedia din clubul Colectiv în urma căreia 32 de persoane și-au pierdut viața, ziarele continuă să fie în doliu și să relateze despre incendiul de vineri seară.

Publicitate

Ziarele Evenimentul zilei și Libertatea au afișate însemne de doliu pe prima pagină. Bulina cotidianului fondat de Ion Cristoiu este neagră, iar logo-ul tabloidului Libertatea poartă o bandă neagră în semn de doliu.

La fel ca ieri, toate ziarele și-au deschis edițiile de astăzi cu articole despre tragedia de vineri seară din Club Colectiv.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile ziarelor de astăzi.

Evenimentul zilei: "Cine sunt vinovații ... MORȚII SUNT DE VINĂ?". Cotidianul a acordat cinci pagini subiectului tragediei din clubul Colectiv. Ziarul scrie despre primele momente după declanșarea incendiului și despre posibilii vinovați pentru moartea celor 32 de persoane și rănirea a altor 140 de tineri.

Adevărul: "Când am intrat era liniște. Se auzeau doar telefoanele victimelor". Ziarul are pe prima pagină un articol cu mărturiile primilor pompieri ajunși la clubul Colectiv.

Jurnalul Național: "4 zile de la dezastrul din Colectiv și niciun răspuns". Cotidianul face bilanțul tragediei din Colectiv, se întreabă câți ani de închisoare riscă patronii clubului și scrie că se pregătește modificarea legislației.

Puterea: "Revendicările unui supraviețuitor din Iadul Colectiv". Ziarul prezintă relatarea tulburătoare a unui supraviețuitor al carnagiului din clubul Colectiv.

România liberă: "De ce nu are dreptate primarul Piedone". Cotidianul editat de Medien Holding scrie că în timp ce reprezentanții Primăriei Sectorului 4 invocă prevederi legislative care i-ar absolvi de răspundere în cazul tragediei din clubul Colectiv, alte administrații locale au înăsprit condițiile de acordare a autorizațiilor de funcționare pentru astfel de spații.

Libertatea: "Primele perechi de cătușe". Tabloidul scrie că patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu și Paul Cătălin Gancea, au fost reținuți aseară de procurori sub acuzația de omor din culpă, iar al treilea, Costin Mincu, era audiat la închiderea ediției.

Click!: "UCIȘI pentru 4.200 de lei". Ziarul editat de Adevărul Holding scrie că 4.200 de lei au făcut diferența între viață și moarte pentru 31 de persoane pentru că atât i-ar fi costat pe patronii clubului să folosească drept izolant fonic un burete care nu arde.

Rubrica Presta de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Puterea-03-11-2015
  • Libertatea-03-11-2015
  • JurnalulNational-03-11-2015
  • EvenimentulZilei-03-11-2015
  • Click-03-11-2015
  • Adevarul-03-11-2015

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu