Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele, în doliu şi astăzi. Evenimentul zilei: "Morţii sunt de vină?"

 
ziare 3 noiembrie
ziare 3 noiembrie

La patru zile de la tragedia din clubul Colectiv în urma căreia 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, ziarele continuă să fie în doliu şi să relateze despre incendiul de vineri seară.

Publicitate

Ziarele Evenimentul zilei şi Libertatea au afişate însemne de doliu pe prima pagină. Bulina cotidianului fondat de Ion Cristoiu este neagră, iar logo-ul tabloidului Libertatea poartă o bandă neagră în semn de doliu.

La fel ca ieri, toate ziarele şi-au deschis ediţiile de astăzi cu articole despre tragedia de vineri seară din Club Colectiv.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile ziarelor de astăzi.

Evenimentul zilei: "Cine sunt vinovaţii ... MORŢII SUNT DE VINĂ?". Cotidianul a acordat cinci pagini subiectului tragediei din clubul Colectiv. Ziarul scrie despre primele momente după declanşarea incendiului şi despre posibilii vinovaţi pentru moartea celor 32 de persoane şi rănirea a altor 140 de tineri.

Adevărul: "Când am intrat era linişte. Se auzeau doar telefoanele victimelor". Ziarul are pe prima pagină un articol cu mărturiile primilor pompieri ajunşi la clubul Colectiv.

Jurnalul Naţional: "4 zile de la dezastrul din Colectiv şi niciun răspuns". Cotidianul face bilanţul tragediei din Colectiv, se întreabă câţi ani de închisoare riscă patronii clubului şi scrie că se pregăteşte modificarea legislaţiei.

Puterea: "Revendicările unui supravieţuitor din Iadul Colectiv". Ziarul prezintă relatarea tulburătoare a unui supravieţuitor al carnagiului din clubul Colectiv.

România liberă: "De ce nu are dreptate primarul Piedone". Cotidianul editat de Medien Holding scrie că în timp ce reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 invocă prevederi legislative care i-ar absolvi de răspundere în cazul tragediei din clubul Colectiv, alte administraţii locale au înăsprit condiţiile de acordare a autorizaţiilor de funcţionare pentru astfel de spaţii.

Libertatea: "Primele perechi de cătuşe". Tabloidul scrie că patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu şi Paul Cătălin Gancea, au fost reţinuţi aseară de procurori sub acuzaţia de omor din culpă, iar al treilea, Costin Mincu, era audiat la închiderea ediţiei.

Click!: "UCIŞI pentru 4.200 de lei". Ziarul editat de Adevărul Holding scrie că 4.200 de lei au făcut diferenţa între viaţă şi moarte pentru 31 de persoane pentru că atât i-ar fi costat pe patronii clubului să folosească drept izolant fonic un burete care nu arde.

Rubrica Presta de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO.

  • Puterea-03-11-2015
  • Libertatea-03-11-2015
  • JurnalulNational-03-11-2015
  • EvenimentulZilei-03-11-2015
  • Click-03-11-2015
  • Adevarul-03-11-2015
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus