Skip to main content

PROIECT RADIO. Itsy Bitsy vrea să-şi mărească reţeau naţională în patru localităţi

 
Itsy Bitsy
Itsy Bitsy

On air studio, societate deţinută de Tătaru Nadia (50,0361 %) şi Tătaru Constantin Felix (10 %), s-a înscris la concursul CNA pentru a obţine licenţe în patru noi localităţi cu scopul de a mări reţeaua postului Itsy Bitsy.

Publicitate

Societatea deţine în prezent 17 licenţe audiovizuale, a solicitat frecvenţe în următoarele localităţi: Baia Mare, Constanţa, Iaşi şi Timişoara . Potrivit proiectului financiar, cheltuieli lunare se ridică la valoarea de 27.000 euro.

Din strategia editorială a postului Itsy Bitsy

"Programele radioului urmaresc o zi normala din viata unei familii cu copii intre 3 si 10 ani: dimineata parintii si copiii sunt impreuna, pregatindu-se de serviciu si scoala/gradinita, iar radioul ii ajuta sa se organizeze si sa inceapa ziua cu dreptul si cu energie. Peste zi, parintii sunt la serviciu, iar copiii sunt la gradinita/scoala. In acest interval difuzam emisiuni pentru parinti. Dupa-amiezile, cand temele copiilor sunt gata si parintii se intorc acasa dupa o zi de munca, in familie e timp pentru comunicare, socializare, joaca. Seara tarziu, copiii asculta povestea de seara si adorm, iar parintii mai termina ultimele treburi prin casa, radioul fiindu-le acum o sursa de informare in parenting sau un prieten care ii asculta si ii ajuta la nevoie, cu raspunsuri la preocuparile lor de parinti."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus