Skip to main content

Sefa Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a dat demisia dupa ce televiziunea publica nu a acoperit, vineri noapte, tragedia din clubul Colectiv

 
112771_1
112771_1

Sefa interimara a Stirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, si-a anuntat luni demisia din aceasta functie, motivul tinand de faptul ca Televiziunea publica nu a acoperit vineri, in regim de breaking news, dezastrul de la clubul Colectiv, dupa cum a confirmat ea pentru HotNews.ro.

Publicitate

Ea a spus ca in TVR exista o procedura pentru intrarea in regim de breaking news, dar aceasta nu a fost aprobata, pana acum in Comitetul Director. Raluca Stroe Brumariu: "Motivul demisiei este ca eu nu am fost aici in acea noapte, iar in absenta mea nu s-au luat masurile care trebuiau luate pentru a se intra in emisie. Pentru ca pe teren au fost oameni - si reporteri, si cameramani, si soferi, iar in redactie au fost producatori si editori si producatorul executiv".

Vineri noapte, cand aproape toate televiziunile de stiri, dar si altele acopereau in direct tragedia de la clubul Colectiv, TVR nu a transmis nimic pe post, cazul fiind relatat doar pe site-ul televiziunii. TVR a inceput abia sambata dimineata sa difuzeze materiale despre ceea ce s-a intamplat la Colectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sandokan sandokan
    oare cum s-ar comporta tvr daca ne-ar ataca rusii ?! oare ar prezenta si ei ceva dupa vreo doua zile, cu scuzele de rigoare ?! poate , dar cred ca in limba rusa
  • paul paul
    bai, da` chiar numai idioti comenteaza pe siteul asta? doar ca sa va gasiti in treaba. la stiri la 11 noaptea era o echipa completa pregatita de emisie.oameni cu cvuri grele in spate si cu experienta....oameni care au facut asta si in alte televiziuni. doar ca nu erau echipele de la tehnic si alea nu tin de stiri. iar decizia de spargere a emisiei nu o ia nici macar directorul de la stiri, ci cineva mult mai de sus, gen Irina Radu sau producatorul general al TVR, care nu prea se stie cine e, momentan. femeia asta a inaintat o demisie de onoare, chiar daca nu avea absolut nicio vina, si asta e mare lucru intr-un putregai cum e TVR...
  • alina alina
    Cel mai simplu ar fi ca aceasta gaura neagra pe numele ai tvr sa fie inchisa. Toti salariatii in somaj tehnic timp de 6 luni, timp in care se poate face un audit-de catre o firma serioasa , de afara- se propune un plan de o noua televiziune (de catre unii care chiar stiu), se fac angajari din nou (nu la nivelul de 3000 de oameni din care 2000 sunt pila cuiva), si gata !
    La protv aveau vreo 800 de oameni si tineau 4-5 canale; e drept nu prea plateau taxe, dar parca tvr plateste !!!!???
  • geo geo
    Oare ce or fi făcut doamna cu pricina - și ajunctul / adjuncta acesteia - în noaptea de vineri spre sîmbătă...urmăreau breaking news-urile de la Digi 24, Antena 3, RTV și Realitatea TV ?
  • akbar akbar
    Iar oamenii ăia, angajați TVR, au fost toți atât de proști că n-au putut să pună mâna pe telefon și să ceară un sfat. Să primească încuviințarea telefonic.
    Rușinos!
  • doru manciu doru manciu
    Eu cred ca doaman Brumariu ar trebui definitiv concediata. E prea mult. Nu a fost aici? Dar telefon are cetateana aceasta?

Trimite un comentariu

sus