Skip to main content

Taraf TV, clipuri deocheate cu dansuri lascive și femei provocatoare în zi de doliu național. H!T Music Channel, singurul care s-a solidarizat cu tragedia din Club Colectiv.

 
Taraf TV, clipuri deocheate cu dansuri lascive și femei provocatoare în zi de doliu național. H!T Music Channel, singurul care s-a solidarizat cu tragedia din Club Colectiv.
Hit Music Channel

Cum și-au adaptat programul posturile muzicale în ziua de doliu național? Majoritatea posturilor de nișă au difuzat clipuri decente. Au existat și cazuri în care posturile au funcționat ca de obicei, cu hiturile momentului. Două cazuri au ieșit în evidență. Unul pozitiv: Hit Music Channel și unul negativ: Taraf TV.

Publicitate

Postural muzicale în zi de doliu, în continuare:

H!T Music Channel, televiziune deținută în proporție de 50% de RCS&RDS, este singurul post muzical care și-a afișat tot timpul programului  solidaritatea cu tragedia petrecută vineri seară în Club Colectiv, în urma căreia au murit 30 de tineri. H!T Music Channel are afișat pe ecran, în partea stângă sus, mesajul Suntem#Colectiv. Canalul muzical difuzează muzică adecvată acestui moment de doliu național.

Taraf TV este exemplul negativ al zilei. Televiziunea de manele a familiei Prigoană a difuzat în ziua de doliu național clipuri muzicale cu dansuri lascive și femei provocatoare. În programul postului muzical au rulat clipuri în care apăreau multe tinere îmbrăcate sumar, dansând ca în cluburile de noapte. Multe cadre apropiau cât tot ecranul mișcările de șold ale tinerelor îmbrăcate sumar, pe ritm de manele.

De notat că CNA a amendat astfel de clipuri cu mișcări lascive, difuzate în timpul zilei, și într-o perioadă normală.

UTV, o altă televiziune muzicală din al cărei acționariat face parte RCS&RDS, nu a afișat vreun mesaj care să facă trimitere la incendiu din Club Colectiv dar a difuzat videoclipuri decente. Printre piesele difuzate în perioada monitorizată de Paginademedia.ro s-au numărat Cabron - Adevăr sau minciună, The Calling - Wherevere you will go și Passenger - Let her go.

Music Channel, o televiziune care de asemenea are în acționariat grupul RCS&RDS, a dat clipuri adaptate momentului. Printre piesele care rulează pe post se numără "Runnin' Lose it all" - Naughty Boy ft. Beyonce & Arrow Benjamin, Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) și Ed Sheeron - Photograph.

Kiss TV, post deținut de Antenna Group din Grecia, nu și-a modificat deloc programul. În perioada monitorizată de Paginademedia.ro, canalul muzical difuza Top 40 de hituri.

MTV se numără, de asemenea, printre canalele muzicale care nu și-au adaptat în niciun fel programul la solemnitatea unei zile de doliu. Canalul deținut de grupul CME difuzează piese precum "Ultimatum" - Shaggy, "Tranquila" - J Balvin și Grasu XXL - Dl Destin.

Favorit TV, post deținut de frații Micula, difuzează ca de obicei muzică lăutărească și de petrecere.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Este doliu national. Dar asta nu inseamna ca toti tin doliu! Nu este o lege sa fie cineva in doliu national. Cine vrea il respecta, cine nu vrea nu-l respecta.

    P.s.: Cand tii doliu, nu-l tii de ochii lumii, il tii pentru sufletul tau, numai bine! #Romaniaindoliu
  • Si Music Channel si-a schimbat logo-ul si a anuntat pe facebook sambata dimineata ca si-a anulat programul obisnuit, din respect pentru victime. A fost de altfel si prima televiziune de gen care a postat ceva despre tragedie pe site si facebook (vineri noapte).
  • Pe mine m-au socat comentariile de tot felul de pe site-urile ziarelor importante cum au fost ele moderate sau mai degraba nemoderate.

Trimite un comentariu