Skip to main content

Vocea Speranței, în concursul CNA pentru 15 frecvențe

 

Asociația Centrului Media Speranței, ce operează radioul religios Vocea Speranței, a intrat în concursul de frecvențe al Consiliului Național al Audiovizualului cu solicitări pentru 15 frecvențe radio. 

Potrivit proiectului depus la CNA, valoarea investiției pentru fiecare frecvență lansată ar fi de 12.000 de euro. Asociația deține deja 45 de licențe pe teritoriul României. 

Publicitate

De ce este nevoie de un astfel de radio? „Pentru că muzica de la Radio Vocea Speranței este o muzică de calitate, de la piese cu mesaj religios, până la muzica instrumentală, toate urmăresc pacea sufletească și inducerea unei armonii fizice și spirituale. Mai mult decât a ne face auziți, dorim să ne facem simțiți: pentru că ne dorim ca valorile umane pe care le transmitem să prindă ecou în sufletele ascultătorilor și să le îmbunătățească viața. Emisiunile realizate de noi au un conținut bogat, sunt emisiuni de educație, de familie, de sănătate, sunt emisiuni de consiliere pe probleme juridice, economice, psihologice”, se arată în proiectul prin care se solicită noile frecvențe. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu