Skip to main content

Adrian Sârbu, petrecere de 20 de ani cu primii Pro TV-işti: „probabil, dacă vom reuşi, vom lucra din nou împreună”

 
Foto: Cristina Drăgan
Foto: Cristina Drăgan

Petrecere Pro TV de 20 de ani, cu Adrian Sârbu şi primii „Pro TV-şti”. Foşti şi actuali angajaţi din perioada de început a Pro TV-ului s-au adunat aseară la o petrecere la care a fost invitat şi Adrian Sârbu. Este o întâlnire pe care o organizează anual foşti angajaţi ai Pro TV.

Publicitate

Fondatorul Pro TV a ţinut şi un discurs în faţa celor peste 150 de persoane prezente la eveniment, în care le-a spus să aibă grijă de ei şi de familiile lor şi că „probabil, dacă vom reuşi, vom lucra din nou împreună”.

La petrecere, au fost atât vedere de pe ecran, dar şi oameni din redacţii, garderobiere sau femei de serviciu.

Printre cei care au ajuns la petrecere au fost şi Andreea Esca, Florin Călinescu, Mihai Călin, Mihai Dedu, Doina Gradea (fostă asistentă a lui Sârbu şi fost director al Pro TV International), Felix Tătaru de la GMP, care a început ca operator de imagine la Pro TV, Adriana Muraru (acum la Digi24), Cristina Trepcea (fost membru CNA, acum realizatoare de emisiuni la Itsy Bitsy) şi Sorin Enache, fost director Pro TV, care a trecut apoi la Antena 1 şi la Realitatea.

Este a patra petrecere/întâlnire dedicată celor 20 de ani pe care Pro TV i-a împlinit în acest an. În seara de 1 decembrie, angajaţii Pro TV au sărbătorit aniversarea la Pescăruş. În acelaşi timp, în aceeaşi seară, un grup mai restrâns de foşti protevişti se întâlneau la Fratelli, la un eveniment la care participa şi Adrian Sârbu. Un alt grup, mai restrâns, tot de foşti angajaţi, se întâlnea într-un alt loc, la Embassy. Imagini de la întâlnirea de aseară:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Multumim pentru poze doamnei Doina .
  • Cabral Ibacka Cabral Ibacka
    Se schimba conducerea in pro atat de des incat nu mai stii de care parte sa te dai.
    Asa ca fuge toata lumea inapoi la sarbu sub pretextul "vremurilor bune".
    Daca lasi un cutit in mijlocul camerei si stingi lumina la o petrecere de genul asta, putini vor iesi intregi.
  • Radu Radu
    Să ne înțelegem: la fratelli au fost sovieticul și câțiva speriați, la pescăruș au fost doar cei din poză însă nu se vede Esca , a trădat, la sfârșit , cum vine.....
    @iulian Sârbu e creativ nu va face același lucru de două ori
  • Spiritul Pro Spiritul Pro
    Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri!

    La intalnire au fost prezenti doar o parte din cei care simt Pro, insa foarte multi au fost acolo cu sufletul!
    Terminati cu invidia si rautatea pentru ca va distruge, iar Adrian Sarbu are puterea sa se reinventeze!
    Nu ar fi prima oara!
  • Ted Ted
    Oamenii au lucrat multi ani impreuna si au dreptul si libertatea de a se intalni sa celebreze realizarile pe care le-au avut. Cu bune si cu rele, ca asa e in viata. Cu prietenii si cu dusmanii, ca asa-i la romani.
    Eu cred ca a fost o singura ipocrizie, cea din partea lui Adrian Sarbu, cand a declarat „probabil, dacă vom reuși, vom lucra din nou împreună”. Sa faca ce si unde? In ziua de azi, pentru o televiziune mare e nevoie de bani multi. Nimeni din aceasta adunare nu are destui. Nici toti la un loc nu aduna destui. Cu Adrian Sarbu in frunte, cu antecendetele sale cunoscute, niciun investitor serios nu risca muntele de bani necesar unei televiziuni mari. Iar Adrian Sarbu, in alta postura decat cea de sef peste toti, nu se poate concepe. Situatia ipotetica enuntata este limpede imposibila, iar orice promisiune in sensul asta este doar o ipocrizie.
  • Iulian Iulian
    „probabil, dacă vom reuși, vom lucra din nou împreună”
    Sarbu vrea un PROTV 2?
  • Gabriela Popescu Gabriela Popescu
    Ale voastre zâmbete ascund ipocrizia sub o imagine "magică". În această imagine sunt mai mulţi dușmani decât prieteni!

Trimite un comentariu

sus