Skip to main content

CONCURS RADIO. Radio Guerrilla a mai câștigat o frecvență

 
CONCURS RADIO. Radio Guerrilla a mai câștigat o frecvență
mic-radio - debanat
Consiliul Național al Audiovizualului a acordat astăzi trei din cele patru frecvențe radio, rămase restante la concursul din 24 noiembrie. La momentul respectiv nu au fost acordate în cele trei tururi de vot, astfel că a fost amânat pentru o ședință viitoare.
 
Radio Guerrilla a câștigat a opta frecvență, la Reșița. Pe de altă parte, frecvența de la Baia Mare nu a fost nici astăzi acordată, astfel că va fi scoasă din nou la concurs. 
 
Baia Mare (19 firme înscrise) - 104,2 rămâne neacordată și va fi scoasă altă dată la concurs. Nici astăzi membrii nu au reușit să ajungă la un consens. Pe lista scurtă au ajuns Radio Guerrilla și City Radio, însă niciuna dintre variante nu a reușit să adune minimum șase voturi pentru a fi acordată. 

Câmpulung (9 firme) - 94,1 - Câștigător: Muscel FM, societatea Intex Prim. 

Publicitate

Piatra Neamț (13 firme) - 102,3 - Radio Impact și Radio Boom au intrat pe lista scurtă. Câștigător - Radio Boom, societatea Radio OnAir SEL. 

Reșița (13 firme) - 89,9 - Câștigător: Câștigător Radio Guerrilla 

Radio Guerrila a mai câțtigat la votul din 24 noiembrie frecvențe la București, Bistriţa, Brăila, Craiova, Darabani, Timişoara şi Vaslui. 

Lista Câștigătorilor la concursul din 24 noiembrie, AICI

În urma acestui concurs, radioul public a primit 10 frecvențe radio prin atribuire directă, conform legii. Alte 48 au fost ulterior scoase la concurs, dintre care 39 FM și 9 AM. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu