Skip to main content

DECIZIE. Antena 3, Gâdea şi Ciuvică, obligaţi să-i plătească 10.000 de euro lui Aliodor Manolea. Decizia nu este definitivă

 
Mihai Gadea
Mihai Gadea
Tribunalul Bucureşti a decis că Antena 3, Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică trebuie să-i plătească, împreună, 10.000 de euro lui Aliodor Manolea, prezentat de Antena 3 drept „parapsihologul lui Băsescu”, anunţă stiripesurse.ro. Decizia instanţei nu este definitivă putând fi atacată la Curtea de Apel.
Publicitate
În plus, instanţa obligă pârâţi să publice hotărârea instanţei la momentul rămânerii definitive.

Decizia instanţei:

„Admite în parte cererea, astfel cum a fost precizată de reclamant. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 10.000 Euro, echivalent în lei la cursul BNR din ziua plăţii, cu titlu de daune morale. Obligă pârâţii să publice hotărârea judecătorească , la momentul rămânerii definitive, în 3 ziare de circulaţie naţională. Cu apel în termen de 30 de zile de al comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi,16.12.2015", asa suna decizia completa a instantei, prin care Gadea si Ciuvica trebuie sa scoata din buzunar 10.000 de euro. Hotararea poate fi atacata de Gadea si de Ciuvica, dar sunt sanse bune ca pana la urma cei doi sa fie gasiti vinovati, definitiv si irevocabil, in acest caz.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefan stefan
    Oare de la ce suma in sus se renunta "scoate din buzunar"?
    Singurul care ar putea scoate 10000 din buzunar ar fi Becali. Restul tin sume d-astea in alte locuri.

Trimite un comentariu

sus