Skip to main content

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone prin care anunţă că se retrage din viaţa politică, aproape 4.000 de comentarii pe Facebook

 
Mesajul lui Cristian Popescu Piedone prin care anunţă că se retrage din viaţa politică, aproape 4.000 de comentarii pe Facebook

Cele mai comentate postări. Pagina oficială a fostului primar al sectorului 4 a fost cel mai comentat cont de Facebook în perioada 27 noiembrie - 2 decembrie, din categoria politic. Mesajul lui Cristian Popescu Piedone prin care şi-a anunţat retragerea din viaţa politică a adunat aproape 4.000 de comentarii pe reţeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor de pe paginile politice cu cele mai multe comentarii Klaus Iohannis are două mesaje postate, iar fostul preşedinte Traian Băsescu are un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politică:

1. Pagina oficială Cristian Poescu Piedone, 3950 de comentarii la mesajul:

Aici se incheie cariera mea politica. Ma retrag! Dar ma rog insa sa vina in fotoliul de primar cineva care sa continue ce nu am apucat eu sa termin. Am sa fiu insa deschis sa dau un sfat oricui mi-l va cere. Pentru ca am totusi 23 de ani in spate in administratia publica si cred ca pot sa ajut punand la dispozitie ce am invatat in acesti ani. (...)Eu nu am sa mai fiu nici primarul Piedone, nici politicianul Piedone. Am sa fiu omul Cristian Popescu. Si sper sa ma ajute Dumnezeu sa fiu cea mai buna versiune a acelui om.

2. Pagina oficială Victor Ponta, 2103 de comentarii la următoarea imagine:

3. Pagina oficială Traian Basescu,1167 de comentarii la următoarea imagine:

4. Pagina oficială Klaus Iohannis, 1055 de comentarii la mesajul însoţit de următoarea imaginea:

Videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii

5. Pagina oficială Klaus Iohannis, 738 de comentarii la mesajul:

Aniversăm astăzi 97 de ani de la unirea Bucovinei cu România şi, totodată, celebrăm pentru prima oară şi “Ziua Bucovinei”, sărbătoare instituită prin legea adoptată luna trecută de Parlamentul României. După aproape un secol şi jumătate de ocupaţie străină, Bucovina redevenea, la 28 noiembrie 1918, parte integrantă a ţării din care fusese ruptă în 1775. Indiferent de contextul politic, spiritul şi identitatea românească au dăinuit pe întreg ţinutul bucovinean. Este în primul rând meritul oamenilor, care nu au contenit să gândească, să simtă şi să trăiască româneşte în pofida tuturor vitregiilor la care i-a supus istoria. Bucovina ocupă un loc special în istoria naţiunii noastre şi în conştiinţa poporului român. Este locul copilăriei şi tinereţii poetului naţional, Mihai Eminescu, dar şi spaţiul unde se află Cetatea de Scaun a lui Ştefan cel Mare şi mormintele domneşti de la Rădăuţi, Putna şi Suceviţa. Cu oamenii săi harnici ce preţuiesc şi duc mai departe tradiţiile şi obiceiurile populare, Bucovina este o invitaţie pentru descoperirea României profunde.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Dar voi altceva decat nr de like-uri pe fb mai scrieti? Asta poate sa faca si un copil.

Trimite un comentariu

sus