Skip to main content

Mesajul lui Iohannis după ce a participat la o acţiune caritabilă, sute de mesaje pe Facebook

 
Mesajul lui Iohannis după ce a participat la o acţiune caritabilă, sute de mesaje pe Facebook

Cele mai comentate postări. Pagina oficială a fostului preşedinte al României a fost cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic, în perioada 18-20 decembrie. Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a participat la o acţiune caritabilă la Complexul Social de Servicii „Sfântul Iosif” a adunat aproape 800 de comentarii pe reţeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Cristian Popescu Piedone, Alina Gorghiu şi Marian Oprişan au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 769 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Am trăit astăzi momente emoţionante la Complexul Social de Servicii „Sfântul Iosif”. Copiii lipsiţi de căldura părinţilor vor avea întotdeauna mai multă nevoie de ajutorul nostru. Orice gest de sprijin şi afecţiune înseamnă o bucurie imensă pentru ei. Solidaritatea şi implicarea noastră reprezintă o şansă în plus pentru viitorul lor.

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 653 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Legea privind darea în plată este bine-venită, dar forma adoptată de Parlament, în loc să-i ajute pe cei care au credite imobiliare, riscă să creeze noi dificultăţi, mergând chiar până la imposibilitatea aplicării ei. Terminologia neclară, necorelarea cu legislaţia în vigoare şi crearea unor situaţii de inechitate între beneficiarii legii sunt câteva dintre problemele actului normativ. De aceea, am retrimis astăzi legea spre reexaminare Parlamentului. Este atributul Legislativului să definească mai riguros termenii folosiţi, astfel încât să fie eliminate neclarităţile şi evitate confuziile.

3. Pagina oficiala Cristian Popescu Piedone, 427 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Dragii mei prieteni, va doresc din suflet sa va bucurati de aceste sarbatori alaturi de familiile Dvs. Ma grabesc sa va transmit acum gandurile mele bune, cu o saptamana inainte de Craciun, pentru ca nu stiu daca voi mai avea ocazia sa o fac si atunci... Sarbatori Fericite!

4. Pagina oficiala Alina Gorghiu, 287 de comentarii pe Facebook la mesajul:

A trecut un an de când am fost aleasă în funcţia de co-preşedinte al Partidului Naţional Liberal. A fost un an plin de evenimente, şi cu victorii, şi cu pierderi. Ştiu însă că noi, liberalii, ne-am făcut datoria: am promovat proiecte care le sunt de folos românilor, am dat semnalul schimbării clasei politice şi am respins de fiecare dată politica privilegiilor pentru aleşi. La un an de mandat, văd un PNL mai puternic, mai unit, mai deschis către oameni. Ştiu că e loc de mai bine şi am încredere că vom ajunge acolo. Le mulţumesc colegilor mei şi celor care susţin PNL!

5. Pagina oficiala Marian Oprişan, 233 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"Achitarea lui Marian Oprişan este definitivă. Decizia dată de Curtea de Apel Cluj este una corectă, într-un dosar care dura de prea mult timp. Curtea de Apel a respins ca nefondate toate apelurile declarate de DNA, de Ministerul de Finanţe, de Ministerul Dezvoltării Regionale, astfel că a rămas soluţia primei instanţe de la Judecătoria Cluj-Napoca de achitare a lui Marian Oprişan", a declarat pentru Mediafax Mihai Suian, unul dintre avocaţii lui Marian Oprişan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus