Skip to main content

Mesajul lui Klaus Iohannis de Moș Nicolae, aproape 800 de comentarii

 
Mesajul lui Klaus Iohannis de Moș Nicolae, aproape 800 de comentarii
Klaus Iohannis

Cele mai comentate postări. Pagina oficială a președintelui Klaus Iohannis a fost cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic, în perioada 4-6 decembrie. Mesajul președintelui cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae a adunat aproape 800 de comentarii pe rețeaua de socializare.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Cristian Popescu Piedone și Victor Ponta au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Publicitate

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 780 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Sărbătoarea Sfântului Nicolae să vă aducă tuturor multă sănătate, bucurie şi împliniri alături de cei dragi! La mulţi ani celor care astăzi îşi serbează ziua onomastică!

2. Pagina oficială Cristian Popescu Piedone, 654 de comentarii pe Facebookla mesajul:

Cel care imi da tarie, nepotelul David Cristian Nicolae. La multi ani si Dvs, tuturor celor care va sarbatoriti onomastica!

3. Pagina oficială Klaus Iohannis, 598 de comentarii pe Facebook la următoarea imagine:

4. Pagina oficială Klaus Iohannis, 475 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Am participat astăzi, alături de un grup de 23 de copii, la o oră de programare, în cadrul campaniei Hour of Code 2015. Am fost bucuros să văd că programarea poate fi accesibilă chiar şi la vârste mici. Le doresc mult succes viitorilor programatori!

5. Pagina oficială Victor Ponta, 490 de comentarii pe Facebook la mesajul:

La mulți ani tuturor celor care azi își aniversează ziua de nume sau au pe cineva drag de sărbătorit! Și un gând bun pentru toți cei pe care Sf. Nicolae îi apără: "...este cunoscut drept ocrotitor al celor acuzați pe nedrept, al comercianților și al călătorilor, al fetelor nemăritate și al mireselor și, în mod special, al copiilor mici." (crestinortodox.ro)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu