Skip to main content

Mesajul lui Klaus Iohannis după vizita la locul tragediei de la Colectiv, peste 1.000 de comentarii pe Facebook

 
Mesajul lui Klaus Iohannis după vizita la locul tragediei de la Colectiv, peste 1.000 de comentarii pe Facebook
Klaus Iohannis

Cele mai comentate postări. Pagina oficială a președintelui Klaus Iohannis a fost cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic, pe ziua de ieri. Mesajul președintelui Klaus Iohannis după ce a vizitat locul tragediei de la clubul Colectiv, la 40 de zile de la incendiu, a adunat peste 1.000 de comentarii pe rețeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Victor Ponta și Gheorghe Piperea au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficială Klaus Iohannis, 1043 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Am fost în această dimineață, din nou, la locul tragediei de la clubul ‪#‎Colectiv‬. S-au împlinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat. Vreau în schimb ca, în anii ce vin, în paralel cu comemorarea victimelor și cu grija pentru supraviețuitori și familiile lor, să îndreptăm împreună ceea ce nu funcționează corect în societatea noastră, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie. Să ne rugăm cu toții pentru cei dispăruți! Fie ca amintirea victimelor să rămână veşnică în inimile noastre!

2. Pagina oficială Klaus Iohannis, 129 de comentarii pe Facebook la mesajul:

M-am întâlnit în această după-amiază cu premierul Marii Britanii, David Cameron. Am discutat, printre altele, şi despre comunitatea românească din Marea Britanie. Cea mai mare parte a cetăţenilor români sunt foarte bine integraţi şi contribuie, prin taxele şi impozitele pe care le plătesc, la economia Marii Britanii. Acest lucru i l-am subliniat și prim-ministrului Cameron, căruia i-am mulţumit, totodată, pentru sprijinul pe care ţara sa ni l-a oferit în gestionarea urmărilor tragediei din Clubul Colectiv, prin preluarea de răniţi în spitale din Regatul Unit. A fost un gest de solidaritate pentru care suntem recunoscători.

3. Pagina oficială Klaus Iohannis, 278 de comentarii pe Facebook la imaginea:

4. Pagina oficială Victor Ponta, 265 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Dincolo de orice dispută politică internă - încrederea și aprecierea marilor fonduri de investiții din SUA este un element esențial care ne poate ajuta în 2016 să ne dezvoltăm în continuare!

5. Pagina oficiala Gheorghe Piperea, 96 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Am fost la Cotroceni. A fost o discutie de peste o ora si jumatate. Desi am putut sa arat toate argumentele necesare promulgarii, sunt sceptic. Legea darii in plata nu a ajuns inca la Administratia Prezidentiala. Cu toate acestea, deja era intiparita in discursul consilierilor obsesia bancherilor ca legea e pentru bogati. O fi bogat un om care are o datorie de peste 150 de mii de euro (si aceasta o obsesie a criticilor legii)? Dar unul care are o datorie de 300 de mii de euro? (...) A fost evidentiat si un dubiu al consilierilor cu privire la numarul real al beneficiarilor legii, inclusiv cu privire la creditele cesionate in strainatate si la testructurari.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu