Skip to main content

O ştire de pe Business Magazin despre cel mai inteligent copil din lume, peste 1.200 de distribuiri

 
O ştire de pe Business Magazin despre cel mai inteligent copil din lume, peste 1.200 de distribuiri

O ştire publicată de Business Magazin despre cel mai inteligent copil din lume a fost cel mai distribuit articol pe Facebook, pe ziua de ieri.

Publicitate

Materialul intitulat "Un copil de origine română a fost desemnat cel mai inteligent de pe planetă. La trei ani ştie să numere până la 1.000 şi vorbeşte trei limbi străine" a fost distribuit de peste 1.200 de ori pe reţeaua de socializare.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără o ştire de pe HotNews.ro şi un material de pe stirileprotv.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Business Magazin, “Un copil de origine romana a fost desemnat cel mai inteligent de pe planeta. La trei ani stie sa numere pana la 1.000 si vorbeste trei limbi straine”, de Bogdan Angheluta

- 1230 share-uri pe Facebook.

2. hotnews.ro, “Imbrancelile pentru cate o farfurie cu sarmale oferita gratuit de autoritati se explica: Statistica a numarat 5,39 milioane de romani declarati oficial saraci. Numarul lor a crescut in 2014 cu peste 600.000”, de Dan Popa

- 386 share-uri pe Facebook.

3. Stirileprotv.ro, “Peste 19 milioane de afisari in doar cateva zile. Reclama de Craciun care ne va trimite acasa, la parinti.

- 239 share-uri pe Facebook.

4. gandul.info, “Universitatea in Bucuresti a trimis ministrului Curaj dosarul plagiatului lui Ponta si cere retragerea titlului de doctor”,

- 178 share-uri pe Facebook.

5. Adevarul.ro, “Alerta cu bomba la Colegiul National Traian Lalescu din Hunedoara: peste 900 de elevi au fost evacuati. “Teroristul” era un elev al liceului", de Daniel Guta.

- 164 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus