Skip to main content

O știre din România liberă despre șeful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook

 
O știre din România liberă despre șeful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook

Un articol publicat de România liberă despre șeful Romsilva care este judecat pentru un jaf de 303 milioane de euro a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri. Știrea intitulată "Șeful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, rămâne pe funcție?" a fost distribuit de peste 2.600 de ori pe rețeaua de socializare.

"Adam Crăciunescu, directorul general al Romsilva, este menținut pe funcție de către noul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca–Palmer, deși este judecat pentru corupție, alături de membrii grupului infracțional “Viorel Hrebenciuc”. Lotul inculpaților din care face parte Crăciunescu este acuzat de DNA de retrocedarea ilegală a peste 43.000 de hectare de păduri, prejudiciul fiind de peste 303 milioane de euro", scrie România liberă.

Publicitate

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de știri se mai numără una de pe Digi24.ro și una de pe Antena3.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. Romanialibera.ro, “Seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, ramane pe functie?”, de Ondine Ghergut.

- 2612 share-uri pe Facebook.

2. Digi24.ro, “Numarul de caini de la stana, stabilit prin lege”.

- 1096 share-uri pe Facebook.

3. Antena3.ro, “Ministrul Finantelor: Nu majoram salariul minim. In Brazilia sau india, oamenii lucreaza sip e doi lei”.

- 965 share-uri pe Facebook.

4. Hotnews.ro, “Remus Cernea propune o lege prin care niciun cult nu va fi exceptat de la plata impozitelor pe veiturile obtinute din activitati economice”, de Adina Florea.

- 449 share-uri pe Facebook.

5. Gandul.info, “ANALIZA ZF: Guvernul Ciolos “sparge” in 2016 cu 16 miliarde de lei mai mult decat Ponta”, de Iulian Anghel.

- 279 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu