Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul - Creierul afacerii Microsoft: "Şpaga de 16 milioane de euro mi s-a părut rezonabilă"

 
PRESA DE AZI. Adevărul - Creierul afacerii Microsoft: "Şpaga de 16 milioane de euro mi s-a părut rezonabilă"

Noile dezvăluiri din cazul "Microsoft" şi povestea tânărului reţinut pentru propagandă jihadistă, printre subiectele presei de astăzi. Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu o "declaraţie strigătoare la cer" făcută de Claudiu Florică, creierul afacerii Microsoft în faţa Curţii Supreme. "Şpaga de 16 milioane de euro mi s-a părut rezonabilă", titrează cotidianul.

Publicitate

Subiectul despre tânărul susţinător al jihadiştilor se regăseşte pe prima pagină a ziarelor Evenimentul zilei şi Libertatea.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Povestea teroristului Omar din Craiova care a fost demascat de propriii părinţi disperaţi". Ziarul scrie că olteanul Constantin Luigi Boicea, tânărul reţinut pentru propagandă jihadistă, a fost ieri dimineaţă expertizat psihiatric, iar concluzia unui profesor universitar din domeniu a fost că "este un caz clasic de fanatizare, un proces complex, bazat pe nesiguranţă afectivă şi socială".

EVZ tratează în pagina a doua ştirea despre noul dosar al DNA privid retrocedări frauduloase, în care a fost reţinut şi acţionarul principal al publicaţiei, Dan Andronic. Numele acestuia este menţionat în ştirea din EVZ.

România liberă: "Unde a dispărut partidul care visa la un milion de membri". Cotidianul scrie că "liderul Uniunii Naţionale pentru Progresul României avea nu mai departe de acum trei patru luni porţile deschise pretutindeni, inclusiv la Cotroceni, punea condiţii dure PSD-ului pentru viitoarele alegeri".

Jurnalul Naţional: "Scandalos: Se aşteaptă primul mort de turbare". Ziarul scrie despre lipsa vaccinurilor antirabic şi antitetanos din spitale.

Gazeta Sporturilor: "Mărturia tulburătoare a părinţilor lui Alexandru Hogea. 'Dar de ce mă adormiţi?'”. Cotidianul de sport scrie despre drama celui de-al 60-lea mort al listei Colectiv. Părinţii băiatului acuză că atât copilul lor cât şi alţi răniţi "n-au fost transferaţi la timp în străinătate pentru că aparatul birocratic a pus înaintea vieţii lor mândria spitalelor şi orgoliul şefilor din sănătate".

Libertatea: "Jihadistul Luigi îl luase în vizor pe Iohannis". Tabloidul scrie că adolescentul simpatizant al ISIS trimisese zeci de mesaje agresive pe contul de Facebook al preşedintelui României.

Click!: "Luciu a făcut 3.000 de euro cu sânii tăiaţi". Ziarul editat de Adevărul Holding scrie că Nicoleta Luciu a avut numai de câştigat din operaţia făcută în Turcia, că aceasta "n-a plătit nimic pentru micşorarea sânilor, ba a şi scos bani frumoşi din apariţii TV".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus