Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul - Creierul afacerii Microsoft: "Șpaga de 16 milioane de euro mi s-a părut rezonabilă"

 
PRESA DE AZI. Adevărul - Creierul afacerii Microsoft: "Șpaga de 16 milioane de euro mi s-a părut rezonabilă"

Noile dezvăluiri din cazul "Microsoft" și povestea tânărului reținut pentru propagandă jihadistă, printre subiectele presei de astăzi. Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu o "declarație strigătoare la cer" făcută de Claudiu Florică, creierul afacerii Microsoft în fața Curții Supreme. "Șpaga de 16 milioane de euro mi s-a părut rezonabilă", titrează cotidianul. 

Publicitate

Subiectul despre tânărul susținător al jihadiștilor se regăsește pe prima pagină a ziarelor Evenimentul zilei și Libertatea

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Evenimentul zilei: "Povestea teroristului Omar din Craiova care a fost demascat de propriii părinți disperați". Ziarul scrie că olteanul Constantin Luigi Boicea, tânărul reținut pentru propagandă jihadistă, a fost ieri dimineață expertizat psihiatric, iar concluzia unui profesor universitar din domeniu a fost că "este un caz clasic de fanatizare, un proces complex, bazat pe nesiguranță afectivă și socială". 

EVZ tratează în pagina a doua știrea despre noul dosar al DNA privid retrocedări frauduloase, în care a fost reținut și acționarul principal al publicației, Dan Andronic. Numele acestuia este menționat în știrea din EVZ. 

România liberă: "Unde a dispărut partidul care visa la un milion de membri". Cotidianul scrie că "liderul Uniunii Naționale pentru Progresul României avea nu mai departe de acum trei patru luni porțile deschise pretutindeni, inclusiv la Cotroceni, punea condiții dure PSD-ului pentru viitoarele alegeri". 

Jurnalul Național: "Scandalos: Se așteaptă primul mort de turbare". Ziarul scrie despre lipsa vaccinurilor antirabic și antitetanos din spitale. 

Gazeta Sporturilor: "Mărturia tulburătoare a părinților lui Alexandru Hogea. 'Dar de ce mă adormiți?'”. Cotidianul de sport scrie despre drama celui de-al 60-lea mort al listei Colectiv. Părinții băiatului acuză că atât copilul lor cât și alți răniți "n-au fost transferați la timp în străinătate pentru că aparatul birocratic a pus înaintea vieții lor mândria spitalelor și orgoliul șefilor din sănătate".

Libertatea: "Jihadistul Luigi îl luase în vizor pe Iohannis". Tabloidul scrie că adolescentul simpatizant al ISIS trimisese zeci de mesaje agresive pe contul de Facebook al președintelui României. 

Click!: "Luciu a făcut 3.000 de euro cu sânii tăiați". Ziarul editat de Adevărul Holding scrie că Nicoleta Luciu a avut numai de câștigat din operația făcută în Turcia, că aceasta "n-a plătit nimic pentru micșorarea sânilor, ba a și scos bani frumoși din apariții TV".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu