Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Cum a surpat "Dorel" de la Metrou un bulevard din buricul Capitalei

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Cum a surpat "Dorel" de la Metrou un bulevard din buricul Capitalei

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la surparea asfaltului de la Eroilor din cauza lucărilor la noua magistrală de metrou, la povestea lui Paul de România. Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre problemele apărute în urma lucrărilor la metrou. "Cum a surpat 'Dorel' de la Metrou un bulevard din buricul Capitalei", titrează Adevărul, pe prima pagină. 

"Lucările la noua magistrală de metrou s-au împotmolit în centrul orașului. Străpungerea unui perete, al cărei efect nu a fost anticipat, a făcut să se surpe asfaltul și a afectat structura de rezistență a mai multor clădiri", scrie Adevărul

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Evenimentul zilei: "Povestea lui Paul de România și a luptei pentru averea regală". Ziarul scrie pe prima pagină că "trebuie să acceptăm faptul că Paul-Philippe, cunoscut și ca Paul Lambrino sau, mai mult, ca Paul de România, face parte din istoria noastră".

Jurnalul Național: "Proprietarii vor scoate mai mulți bani din buzunbar. Cu cât vor fi majorate impozitele pentru case". Cotidianul scrie că "impozitul pe locuințe va crește de la 1 ianuarie 2016 și, în funcție de deciziile primăriilor, românii vor afla câți bani vor trebui să scoată din buzunar".

România liberă: "Se pot vindeca universitățile de boala plagiatului?". Ziarul scrie că ministrul Adrian Curaj dorește o evaluare internațională a școlilor doctorale". România liberă prezintă cele mai cunoscute cazuri de plagiat nerezolvate.

Gazeta Sporturilor: "Samba do România!". Cotidianul de sport scrie că "tricolorele" s-au calificat în sferturile de finală ale Cmpionatului mondial din Danemarca, unde vor întâlni miercuri țara gazdă. "România și-a asigurat prezența la turneul de calificare pentru jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro", mai scrie GSP, pe prima pagină.

Click!: "Nu-i ușor să întreții din pușcărie două familii! Borcea vinde iahtul să-și hrănească cei 6 copii". Tabloidul scrie despre faptul că afacerile lui Cristi Borcea nu mai merg așa bine de când acesta a fost închis la Poarta Albă.

Libertatea: "Majorat cu diamant". Ziarul editat de Ringier scrie că Adrian Minune i-a oferit fiicei sale la majorat un inel cu diamant și "o petrecere de pomină, la care au cântat mulți colegi de breaslă, dar și Pepe, Babi, Ioana Voicu sau Adi Cristescu". 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu