Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Șeful SRI, cu ochii pe ISIS: "9.000 de persoane au 'interzis' în România"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Șeful SRI, cu ochii pe ISIS: "9.000 de persoane au 'interzis' în România"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la posibilitatea unei amenințări teroriste la adresa României, la viața amoroasă a Danielei Crudu și secrete din viața personală a Cristinei Bălan, câștigătoarea Vocii României.

Publicitate

Eduard Hellvig a vorbit pentru Adevărul despre amenințarea teroristă la adresa României, despre ascultarea telefoanelor, despre relația cu prim-adjunctul său, Florian Coldea, dar și despre relația cu serviciile de informații cu alte țări.

"Eduard Hellvig a atras atenția că România nu e ferită de potențiale atacuri teroriste, numai în acest an fiind interzis accesul în țară a 246 de persoane despre care existau informații că sunt conectate cu fenomenul terorist", scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Evenimentul zilei: "Serial EVZ: 26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989. Jurnaliștilor de la Săptămânalul Zig-Zag le-a fost clar de la începutul anului 1990 că Revoluția a fost Lovitură de Stat". Cotidianul scrie că "săptămânalul Zig-Zag a fost prima publicație din România care a pus, încă din anul 1990, problema că răsturnarea regimului lui Nicolae Ceaușescu a fost rodul unei lovituri de stat". 

România liberă: "Țăranii, disperați să își vândă porcii cu 5 lei kilogramul". Ziarul scrie că prețul pentru un kilogram de porc, în viu, a ajuns să fie derizoriu anul acesta în târgurile comunale din sudul României. 

Jurnalul Național: "Rus și Blaga, afaceri cu un magnat controversat". Cotidianul trustului Intact scrie că "fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, este implicat în afaceri cu unul dintre operatorii privați care activează pe calea ferată din România".

Gazeta Sporturilor: "Aur vopsit în bronz". Ziarul de sport scrie că România a încheiat Mondialul "în stil de mare echipă, după ce a distrus Polonia în finala mică: 31 - 22".

Libertatea: "Cruduța a semnat cu mâna ei clauza care o desparte de Ouatu. Contract de castitate". Tabloidul scrie că actul de colaborare încheiat cu Antena 1 pentru emisiunea Burlăcița îi interzice Danielei Crudu să se afișeze cu alt bărbat decât câștigătorul show-ului încă trei luni de acum înainte. 

Click!: "6 secrete ale câștigătoarei de la Vocea României". Printre secretele dezvăluite de Click se numără faptul că marea câștigătoare a Vocii este mama unor gemeni "concepuți la cinci zile distanță". 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu