Skip to main content

PRESA DE AZI. Evenimentul zilei: "Afaceri de milioane de euro cu telefoanele fixe din penitenciare"

 
PRESA DE AZI. Evenimentul zilei: "Afaceri de milioane de euro cu telefoanele fixe din penitenciare"

Presa de astăzi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la afacerile cu telefoanele fixe din penitenciare, la procesele dintre fiii lui Ion Dolănescu. Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre afacerile cu telefoanele fixe din penitenciare.

"Aproape 5,1 milioane de euro este cifra de afaceri a celor trei firme, alese fără licitație de Administrația națională a Peniteciarelor, să ofere servicii de telefonie fixă deținuților din penitenciare atunci când aceștia doresc să vorbească cu rudele, avocații sau alte persoane", scrie EVZ într-un articol intitulat "Afaceri de milioane de euro cu telefoanele fixe din penitenciare".  

Tot pe prima pagină, Dan Andronic anunță că se retrage din activitatea publicistică și se supendă din funcția de director general al EVZ până când se va lămuri în totalitate situația juridică. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Adevărul de Weekend: "Ceaușescu, omul unei singure idei". Cotidianul continuă serialul "Apostolii epocii de aur". "Societatea socialistă multilateral dezvoltată, acesta era viitorul proiectat de Nicolae Ceaușescu pentru românii care îndurau frigul, foamea și bezna. O idee pentru care ne-a sacrificat pe toți, inclusiv pe el și pe iubita lui tovarăsă de viață, Elena", scrie Adevărul pe prima pagină. 

Jurnalul Național: "Afacerea ANRP: Oamenii lui Cocoș și ai lui Oltean au acționat în rețea. Legăturile din interiorul găștilor de despăgubiți". Ziarul scrie că despăgubirile penale, aflate astăzi pe masa DNA sau în instanță, împărțite în mai multe dosare instrumentate de procurori, "devoalează o adevărată rețea care a activat cu scopul de a pune mâna pe sute de milioane de euro din banii statului", scrie JN.

România liberă: "Ministerul Culturii a recunoscut. Cea mai scumpă bibliotecă din România funcționează ilegal". Cotidianul editat de Medien Holding scrie că Biblioteca Națională a României funcționează de aproape patru ani fără avizele legale pentru securitate la incendiu, deși statul a investit peste 120 de milioane de euro în sediul aflat în centrul Bucureștiului.

Gazeta Sporturilor: "Omul cu două inimi". Cotidianul de sport scrie povestea handbalistului Gheorghe Gruia, dublu campion mondial cu echipa României, care s-a stins recent din viață.

Libertatea: "Viața 'Piticului' costă 75.000 de euro". Tabloidul scrie că fotbalistul Florentin Petre are nevoie de tratament pentru hepatita C.

Click!: "Frații Dolănescu s-au războit degeaba șase ani pe avere". Ziarul editat de Adevărul Holding scrie că judecătorii au decis reevaluarea bunurilor lăsate moștenire de tatăl lor.   

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu