Skip to main content

PRESA DE AZI. Evenimentul zilei: "Afaceri de milioane de euro cu telefoanele fixe din penitenciare"

 
PRESA DE AZI. Evenimentul zilei: "Afaceri de milioane de euro cu telefoanele fixe din penitenciare"

Presa de astăzi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la afacerile cu telefoanele fixe din penitenciare, la procesele dintre fiii lui Ion Dolănescu. Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre afacerile cu telefoanele fixe din penitenciare.

Publicitate

"Aproape 5,1 milioane de euro este cifra de afaceri a celor trei firme, alese fără licitaţie de Administraţia naţională a Peniteciarelor, să ofere servicii de telefonie fixă deţinuţilor din penitenciare atunci când aceştia doresc să vorbească cu rudele, avocaţii sau alte persoane", scrie EVZ într-un articol intitulat "Afaceri de milioane de euro cu telefoanele fixe din penitenciare".

Tot pe prima pagină, Dan Andronic anunţă că se retrage din activitatea publicistică şi se supendă din funcţia de director general al EVZ până când se va lămuri în totalitate situaţia juridică.

Paginademedia.ro prezintă titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Adevărul de Weekend: "Ceauşescu, omul unei singure idei". Cotidianul continuă serialul "Apostolii epocii de aur". "Societatea socialistă multilateral dezvoltată, acesta era viitorul proiectat de Nicolae Ceauşescu pentru românii care îndurau frigul, foamea şi bezna. O idee pentru care ne-a sacrificat pe toţi, inclusiv pe el şi pe iubita lui tovarăsă de viaţă, Elena", scrie Adevărul pe prima pagină.

Jurnalul Naţional: "Afacerea ANRP: Oamenii lui Cocoş şi ai lui Oltean au acţionat în reţea. Legăturile din interiorul găştilor de despăgubiţi". Ziarul scrie că despăgubirile penale, aflate astăzi pe masa DNA sau în instanţă, împărţite în mai multe dosare instrumentate de procurori, "devoalează o adevărată reţea care a activat cu scopul de a pune mâna pe sute de milioane de euro din banii statului", scrie JN.

România liberă: "Ministerul Culturii a recunoscut. Cea mai scumpă bibliotecă din România funcţionează ilegal". Cotidianul editat de Medien Holding scrie că Biblioteca Naţională a României funcţionează de aproape patru ani fără avizele legale pentru securitate la incendiu, deşi statul a investit peste 120 de milioane de euro în sediul aflat în centrul Bucureştiului.

Gazeta Sporturilor: "Omul cu două inimi". Cotidianul de sport scrie povestea handbalistului Gheorghe Gruia, dublu campion mondial cu echipa României, care s-a stins recent din viaţă.

Libertatea: "Viaţa 'Piticului' costă 75.000 de euro". Tabloidul scrie că fotbalistul Florentin Petre are nevoie de tratament pentru hepatita C.

Click!: "Fraţii Dolănescu s-au războit degeaba şase ani pe avere". Ziarul editat de Adevărul Holding scrie că judecătorii au decis reevaluarea bunurilor lăsate moştenire de tatăl lor.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus