Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: PSD şi UNPR vor ieftinirea chiulului în Parlament

 
PRESA DE AZI. România liberă: PSD şi UNPR vor ieftinirea chiulului în Parlament

Subiecte dintre cele mai diverse în presa de astăzi, de la politică, la viaţa amoroasă a lui Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole. Ziarul România liberă îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre un proiect de modificare a Regulemtnului Camerei potrivit căruia deputaţii care absentează nemotivat de la lucrările Legislative ar putea fi sancţionaţi cu un procent din salariu.

Publicitate

"PSD şi UNPR vor ieftinirea chiulului în Parlament", titrează cotidianul, pe prima pagină. Ziarul mai scrie că există un scenariu conform căruia chiar dacă nu merge deloc la serviciu, un deputat ar putea rămâne cu 80% din bani.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Gaşca 'băieţilor deştepţi' ai retrocedărilor frauduloase, spartă de DNA". Ziarul scrie că "milionari în euro, necunoscuţi în topurile celor mai bogaţi români, beneficiari ai cumpărărilor de drepturi litigioase, despăgubiţi de Agenţia Naţională de Restituire a Proprietăţilor, ajung să fie cunoscuţi de opinia publică, odată intraţi în malaxorul justiţiei".

Adevărul: "Atentat dejucat de Ziua Naţională". Cotidianul notează pe prima pagină că o bombă artizanală urma să fie plasată la parada de 1 Decembrie de la Târgul Secuiesc. "Prezumtivul terorist este un maghiar, Beke Istvan Attila, unul dintre liderii grupării extremiste 'Mişcarea de Tineret 64 de Comitate'".

Jurnalul Naţional: "Defilări de 1 Decembrie cu gândul la Colectiv". Ziarul scrie că cei care au ieşit să vadă parada militară nu au uitat de tragedia din clubul Colectiv şi au scandat "Basarabia e România" sau "Colectiv" şi au cerut să se facă dreptate cât mai repede.

Kamikaze: "Scutul antişpaghetă". Săptămânalul de satiră are pe prima pagină o imagine caricaturizată a Laurei Codruţa Kovesi, alături de textul "singura armă (în afară de fasolea cu cârnaţi şi ţuica fiartă) care merită să defileze de 1 Decembrie".

Caţavencii: "Treceţi, batalioane române, tehnocraţi!". Într-un colaj realizat de publicaţia de satiră, Klaus Iohannis apare călare, alături de Dacian Cioloş. Preşedintele României, în varianta caricaturizată, spune "Dragi români tehnocraţi, nu vă întrebaţi ce poate face ţara pentru voi, ci ce puteţi face voi pentru ţară. Şi sunt multe de făcut. Am parchetul ăla de pus la Vila Lac, nişte gresie nouă în baia de la Cotroceni şi de schimbat clanţele la ambasade, că astea de acum sunt cam uzate".

Academia Caţavencu: "Cu mâinile furate". Săptămânalul de satiră scrie că "un fost comisar european pentru agricultură, silit de oamenii politici să cultive în guvern toate bălăriile, spre dezamăgirea românilor simpli, care văd cum mani pulite se transformă în manipulare".

Libertatea: "Văduvului Mădălinei Manole i-a revenit muzica în viaţă. În casa lui Petru Mircea cântă tot femeia". Tabloidul scrie despre noua iubită a lui Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole.

Click!: "Sora Claudiei ne-a distrus familia!". "De un an de când Claudia Pavel a părăsit America şi a luat băieţelul cu ea, familia soţului este distrusă. Atâta timă cât este cu Paula, Claudia nu se va putea mărita cu niciun bărbat", scrie Click pe prima pagină.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus