Skip to main content

Radio Seven va fi lansat vineri cu Mihai Găinușă și Marius Vintilă în echipă. Cum arată grila

 
Radio Seven va fi lansat vineri cu Mihai Găinușă și Marius Vintilă în echipă. Cum arată grila
Radio Seven, care va lua locul H FM, va fi lansat vineri, 11 decembrie, putând fi ascultat în București pe frecvența 103,4. Echipa este formată din oameni cu experiență în radio precum Mihai Găinușă, Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă, Mihai Dinu, Marius Chivu și Ana Maria Adam.
 

Bogdan Strătulă, directorul executiv al postului: „Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toți suntem din target, și ca vârstă, și ca preferințe muzicale. O să facem radio de plăcere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai liniștit, mai echilibrat. În epoca ”fast-everything”, noi o să facem slow-radio, redescoperind împreună cu ascultătorii valorile radioului pe îndelete.” 

„Uneori, viața îți dovedește că e rotundă ca un disc de vinil. Pentru mine, surpriza a fost să mă reîntâlnesc cu oamenii de radio care mi-au marcat începuturile în meserie”, spune Găinușă.

Publicitate

Grila de programe:

Matinalul ”Șapte dimineața” (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Găinușă și Laura Ivăncioiu. Vor fi informații pentru bucureșteni, subiectele zilei discutate cu ascultătorii, rubrici produse și scrise de Mihai Găinușă.

Tiberiu Ursan face ”Tibi de la 10.00”, iar Robert Tache - „Robert de la 14.00”.

În drive time (17.30-19.30), Marius Vintilă va prezenta emisiunea „Cuvinte. Cu Vintilă”.

Marius Chivu invită un scriitor în fiecare luni de la 22.00, pentru a discuta o carte nou apărută și a asculta împreună muzicile preferate ale invitatului. 

Știrile vor fi prezentate la și jumătate de Ana Maria Adam care e și coordonator știri (Radio Contact, Guerrilla, Gold, MCM, MTV), Maria Ilie (Student FM, HFM) și Loredana Ailincăi (Radio Total, Gold). 

Carte de vizită:

Mihai Găinușă a împlinit anul acesta, în februarie, 20 de ani de radio. A realizat emisiuni de umor, matinale și chiar știri la Delta RFI, Radio 21 și Kiss FM.

Laura Ivăncioiu a făcut radio 10 ani, la 21, Delta RFI, Total și Radio Contact. După matinalul de la Radio Contact, alături de Răzvan Popescu, Laura și-a deschis agenția de PR Deci Se Poate. ”Mi se făcuse dor de ascultători, iar un matinal cu Mihai e revenirea ideală. Ne știm de 19 ani, dar abia acum facem prima emisiune împreună.” La butoane va fi Alex Crăciun, și el cu o experiență de 8 ani în radio (Student FM, HFM). 

Marius Vintilă este cunoscut pentru cei 15 ani de radio împărțiți, în principal, între Pro FM și Radio Guerrilla. De 12 ani este si voice over pentru National Geographic Channel.

Bogdan Strătulă lucrează în media de 25 de ani, a fost prezentator de emisiuni și director în Nova, Uniplus, Pro FM, Media Pro Music, ZU, Antena 1. ”Prin Radio SEVEN vrem să redescoperim radioul de pe toate frecvențele orașului: cultură, mediu universitar, social.”, spune Strătulă. 

Director de programe este Mihai Dinu, cu o experiență de 24 de ani în radio RFI, Gold, Guerrilla. 

ACȚIONARIAT. Radio HFM este operat de societatea Mass Media România de Mâine, ai cărei asociaţi sunt: Fundaţia România de Mâine (21 membri fondatori; Preşedinte: Aurelian Bondrea) – 50.0361% şi Universitatea Spiru Haret – 49.9639%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu