Skip to main content

Sorin Kosz, coordonatorul Digi 24 online, pleacă din ianuarie

 
Sorin Kosz, coordonatorul Digi 24 online, pleacă din ianuarie
sorin kosz foto

Plecare la vârful echipei online de la Digi 24. Sorin Kosz, coordonatorul departamentului online al stației de știri, care se ocupa de site-ul postului TV, părăsește redacția.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Kosz pleacă de la Digi 24 online de la 1 ianuarie.

Sorin Kosz a coordonat site-ul Digi24.ro aproape un an și jumătate, venind pe această poziție în august, anul trecut, după plecarea lui Teodor Tiță. Anterior, Kosz a condus operațiunile online ale Realitatea TV timp de trei ani și jumătate.

Sorin Kosz a lucrat în trecut pentru ziarele locale ale Publimedia, ulterior a devenit publisher la Gandul.info, pentru ca în 2008 să treacă director la Realitatea TV Timisoara.

Contactat de Paginademedia.ro, Sorin Kosz a confirmat plecarea, precizând că el este cel care a făcut propunerea în acest sens:

"Eu mi-am arătat disponibilitatea de a face acest pas în urmă cu o lună și jumătate, când au apărut mailuri din cazul Gala Bute, în care apărea și numele meu", a declarat Kosz. (n. red. Este vorba de câteva mesaje dinspre Tudor Breazu către Sorin Kosz, pe când lucra la Realitatea.net). "Trebuie precizat totuși că tot ce s-a întâmplat atunci, tot ce a ieșit în acele mailuri, a fost în contextul în care Realitatea TV avea un contract cu o instituție a statului - Ministerul Turismului, cu care producea o rubrică", a explicat Kosz.

"Le-am spus celor de la Digi că, în cazul în care consideră că le cauzează prejudicii de imagine, au demisia mea pe masă", a mai spus Sorin Kosz.

Ce va face în continuare?

"Sunt în discuții cu un grup de presă, dar am și alte proiecte personale", a declarat Kosz.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu