Skip to main content

Ştirea GSP despre noul mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo, distribuită de mii de ori

 
Ştirea GSP despre noul mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo, distribuită de mii de ori

Un articol despre reuşitele noului mandat al antrenorului Mircea Rednic la Dinamo publicat de Gsp.ro a fost cel mai distribuit articol pe Facebook în perioada 27 noiembrie - 2 decembrie. Materialul intitulat "Încă o palmă pentru rivalii de la Steaua! "Efectul Rednic" asupra lotului dinamovist + cum rîd "cîinii" de adversari" a fost distribuit de peste 3.000 de ori. 

Publicitate

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără două articole de pe Adevărul.ro şi unul de pe ştirileprotv.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. gsp.ro, “Inca o palma pentru rivalii de la Steaua! “Efectul Rednic” asupra lotului dinamovist + cum rad “cainii” de adversari”, autor neprecizat,

- 3038 share-uri pe Facebook.

2. adevarul.ro, “Marile mistere de Sfantul Andrei: Anul nou dacic, noaptea strigoilor si a lupilor, ritualurile erotice facute de femei”, de Daniel Guta.

- 868 share-uri pe Facebook.

3. adevarul.ro, “Top 5 inventii romanesti, care au schimbat lumea. Cum au aparut avionul cu reactie, insulina, stiloul, scaunul ejectabil si vaccinul antiholeric”, de Danut Zuzeac.

- 760 share-uri pe Facebook.

4. stirileprotv.ro, “Secretele BUG Mafia: Cum a decurs prima lor intalnire si ce meserii ar fi avut Tataee, Uzzi si Caddy daca nu se apucau de rap”.

- 696 share-uri pe Facebook.

5. mediafax.ro, “Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo in care apare “Coloana Infinitului””, de Madalina Cerban

- 420 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus