Skip to main content

Un concurs al Ambasadei Israelului în România, aproape 150 de comentarii pe Facebook

 
Un concurs al Ambasadei Israelului în România, aproape 150 de comentarii pe Facebook

Un concurs lansat de Ambasada Israelului în România prin care a pus la bătaie două bilete de avion către Țara Sfântă a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria instituții de stat. Mesajul care anunță lansarea concursului adunase ieri aproape 150 de comentarii. 

În topul postărilor din categoria instituții de stat cu cele mai multe comentarii, MApN, Poliția Română și Guvernul României au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Publicitate

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei instituții de stat:

1. Pagina oficiala Ambasada Israel in Romania, 148 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Fiindcă vrem să vă răsplătim entuziasmul, concursul ‪#‎VisitIsrael‬ continuă cu încă un bilet dublu dus-întors! Deja știți cum să vă înscrieți în cursă: dați tag în comentariu prietenului care vreți să vă însoțească. Concurs valabil între 7-14.12.2015.

2. Pagina oficiala MApN, 97 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Un zâmbet de dimineață... Vă dorim o săptămână frumoasă! ‪#‎România‬ ‪#‎mapn‬ ‪#‎ArmataRomâniei‬

3. Pagina oficiala Politia Romana, 49 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Poliţiştii ce vor participa la misiunile de patrulare din Franţa s-au întâlnit astăzi cu ministrul afacerilor interne, domnul Petre Tobă. Acesta i-a felicitat pentru alegerea de a reprezenta nu doar Poliţia Română, ci chiar România, în misiunile internaţionale, le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfăşura şi le-a transmis să se întoarcă sănătoşi acasă.

4. Pagina oficiala Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social, 37 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Dezbatere Publică Proiect Buget de Stat 2016 Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic (MCPDC) vă invită la dezbaterea publică despre structura și prioritățile proiectului de Buget 2016, miercuri 9 decembrie a.c. între orele 14:00 - 16:00, la Palatul Victoria, str. Piața Victoriei, nr. 1. Promovarea principalelor priorități sectoriale de investiții pentru 2016 fiind importantă pentru Guvern, în paralel cu prezentarea, de către Ministrul Finanțelor Publice - Anca Dragu, a structurii generale a Bugetului pentru anul următor, organizatorii au invitat la eveniment și trei dintre membrii Cabinetului, Ministrul Transporturilor - Dan Costescu, Ministrul Fondurilor Europene - Aura Răducu și Ministrul Agriculturii - Achim Irimescu, fiind pentru prima dată când membrii Guvernului dialoghează cu cetățenii în acest format. Selecția Miniștrilor - invitați s-a făcut în raport cu tematica mesajelor primite pe adresa ministerelor cu privire la prioritățile Bugetului pentru 2016.

5. Pagina oficiala a Guvernul Romaniei, 32 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Dragii noştri, Mulţumim celor 19.975 de prieteni pe această pagină. Pentru că ne dorim să avem cât mai mulţi români alături de noi, prietenul cu numărul 20.000 va primi din partea noastră un tur ghidat al Palatului Victoria şi o întâlnire cu echipa de ‪#‎online‬ a Guvernului smile emoticon

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu