Skip to main content

Un concurs al brandului Reinert Romania, aproape 500 de comentarii pe Facebook

 
Un concurs al brandului Reinert Romania, aproape 500 de comentarii pe Facebook

Un concurs dedicat sărbătorilor de iarnă lansat de brandul Reinert a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria mancare şi băutură. Mesajul care explica modul în care internauţii pot participa la concurs şi detalii despre premiile puse în joc a adunat aproape 500 de comentarii pe reţeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria mancare şi băutură cu cele mai multe comentarii, Magiun de prune Topoloveni şi Absolut Romania au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei mancare şi băutură.

1. Pagina oficiala H&E Reinert Romania, 487 de comentarii pe Facebook la mesajul:

CONCURS ‪#‎dorintameadeazi‬ Dorinta castigatoare de astazi a fost trimisa de ‪#‎MihaiValentinConstantin‬ „#dorintameadeazi este sa dedicam mai mult timp familiei, prietenilor si noua si mai putin alergand dupa bani si functii!”. Felicitari! Premiul tau este un Pachet Gourmet ce contine cele 3 produse noi din gama Chambelle si o cana promotionala Chambelle! Trimite-i si tu Mosului un mesaj creativ, cat mai apropiat emotiilor tale insotit de #dorintameadeazi si poti castiga unul dintre cele 12 de premii ramase in competitie! Detalii despre regulamentul concursului: https://goo.gl/sTO3yk.

2. Pagina oficiala Magiun de prune Topoloveni, 378 de comentarii pe Facebook la mesajul:

CONCURS: Raspundeti corect la intrebarea "Care sunt alimentele functionale produse de Sonimpex Topoloveni premiate cu medalii de argint si bronz la concursul international Monde Selection?" si puteti castiga un pachet Topoloveni si Topoloveana care contine: un mgiun de prune, un magiun de dovleac, un magiun de mar, un bulion de tomate si o zacusca de vinete, alaturi de cartea dlui prof dr Gheorghe Mencinicopschi. Pentru a fi validat, castigatorul trebuie sa distribuie public postarea noastra si sa aiba o adresa de livrare valabila pe teritoriul Romaniei. Concursul se incheie pe 19 decembrie la ora 20:00. Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti online. Mult succes!!!

3. Pagina oficiala Reinert Martinel, 218 comentarii pe Facebook la mesajul:

Astazi, in cea de-a paisprezecea zi de concurs, ‪#‎provocarealuimartinel‬ va transforma in mici vanatori . Tot ce trebuie sa faceti este sa il ajutati pe ursuletul nostru sa prinda toti iepurasii buclucasi care au reusit sa scape si acum alearga nestingheriti prin gradina lui Martinel. Dupa ce reusiti sa ii prindeti pe toti, postati timpul pe care l-ati inregistrat. Mic sfat: Fiti cu bagare de seama caci...sunt tare nastrusnici!! Jocul ,,La vanatoare" poate fi accesat urmand link-ul http://www.martinel.ro/tara-parintilor/acasa/ , sectiunea ,,Tara lui Martinel". Cei ce accepta #provocarealuiMartinel de astazi pot adauga raspunsul lor ca si comentariu la aceasta postare, urmand ca cel mai norocos dintre voi sa intre maine in posesia celui de-al paisprezecelea premiu surpriza pus la dispozitie de Martinel. Castigatorul va fi desemnat, ca de fiecare data, prin tragere la sorti! Asteptam cu mare interes raspunsurile voastre si speram ca acestea vor fi intr-un numar cat mai mare si la aceasta provocare lansata de Martinel.

4. Pagina oficiala Perutnina Romania, 98 de comentarii pe Facebook la mesajul:

De data aceasta vă lăsăm pe voi să descoperiţi următoarea surpriză a lui Pepe! Cel care va ghici primul surpriza, o va primi în dar! smile emoticon Primul indiciu este ....

5. Pagina oficiala Absolut Romania, 46 comentarii la mesajul:

Cumpara acum sticla ABSOLUT Electrik impreuna cu abonamentul UNTOLD 2016, la pretul special de 300 de lei, din Supermarket-ul eMAG!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus