Skip to main content

UPGRADE. Paginademedia.ro, platformă tehnică schimbată complet. Noutăți: topuri social media, database, program TV și primele pagini ale ziarelor

 
UPGRADE. Paginademedia.ro, platformă tehnică schimbată complet. Noutăți: topuri social media, database, program TV și primele pagini ale ziarelor

Schimbare de platformă tehnică pentru Paginademedia.ro. Site-ul a trecut de la CMS-ul de tip Wordpress la o platformă customizată. Odată cu acest upgrade, a fost îmbunătățită experiența de navigare, a fost optimizat motorul de căutare, iar noi secțiuni sunt disponibile pe site.

Publicitate

Despre ce este vorba, în continuare:

Platformă nouă, viteză de încărcare îmbunătățită pe toate dispozitivele

Platforma tehnică de tip wordpress pe care a fost construit site-ul până acum a fost înlocuită total cu un CMS customizat. Noul CMS – responsive - permite o încărcare mult mai rapidă a site-ului și îmbunătățește simțitor navigarea atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

Arhiva consistentă a Paginademedia.ro poate fi consultată mult mai ușor. Motorul de căutare al site-ului a fost optimizat, iar articolele publicate de-a lungul celor șapte ani sunt mult mai ușor de accesat. Din punct de vedere al designului, îmbunătățirile au vizat o navigare mai intuitivă în cadrul site-ului.

CMS –ul – cu toate noile funcționalități - a fost dezvoltat pentru Paginademedia.ro de compania 1616.ro.

Topuri Social Media zilnice

Rețeaua de socializare Facebook este monitorizată zilnic în cadrul unor secțiuni noi, realizate în colaborare cu Facebrands Pro.

Zilnic, Paginademedia.ro publică topul celor mai distribuite materiale din blogosfera românească, topul celor mai comentate postări de pe Facebook, pe diverse categorii, dar și clasamentul celor mai share-uite articole publicate pe site-urile de știri.

Secțiune de Program TV

O altă secțiune nouă este Programul TV. În fiecare zi, cititorii site-ului pot consulta programele a 50 de televiziuni din România.

Secțiunea Program TV este dezvoltată în colaborare cu site-ul de profil Port.ro

Paginademedia Database – pentru clienți și companii

Noua secțiune Database permite companiilor să își prezinte portofoliul de servicii sau produse pe care îl oferă.

Paginademedia Database este deschisă tuturor companiilor - dar și profesioniștilor – care doresc să își prezinte detaliat oferta. Rubrica este vizibilă în Home Page, iar înscrierea se face pe baza unui abonament lunar.

Presa de azi – Prima Pagina a ziarelor, în fiecare zi

Paginademedia.ro oferă cititorilor de online posibilitatea de a fi la curent cu variantele offline ale ziarelor din fiecare zi. În fiecare zi, vizitatorii site-ului pot naviga cu ușurință printre primele pagini cu care ziarele apar în varianta tipărită.

Secțiunea Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu