Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Nouă spioni ai Securității, defectori în Occident"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Nouă spioni ai Securității, defectori în Occident"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la Spionii lui Ceaușescu care l-au trădat pe dictator și până la legea privind insolvența persoanelor fizice, care ar urma să intre în vigoare începând din 31 decembrie 2016.

Publicitate

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol exclusiv despre mai mulți ofițeri de Securitate care au defectat înaintea lui Ion Mihai Pacepa. "Nouă spioni ai Securității, defectori în Occident", este titlul de pe coperta cotidianului Adevărul.

"După fuga lui Ion Mihai Pacepa în vara anului 1978 în Statele Unite ale Americii, Securitatea a demarat o anchetă fără precedent, care a dezvăluit cât de putred era sistemul armatei secrete a dictatorului", scrie Adevărul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Avertisment de la specialiști. Părinții declarați în faliment și-ar putea pierde, temporar, copiii". Începând din 31 decembrie 2016, va intra în vigoare Legea privind insolvența persoanelor fizice, o lege care ar fi trebuit adoptată încă de la aderarea României la Uniunea Europeană. Persoanele divorțate, odată intrate în insolvență, riscă să le fie luați, temporar, copiii pe care îi au în îngrijire.

România liberă: "Cine vor fi urmașii baronilor locali?". Partidele se află în plin proces de stabilire a candidaților pentru alegerile locale, după ce mai mulți grei ai administrației locale au ieșit din cărți din cauza problemelor penale.

Jurnalul Național: "Plătim dublu utilitățile cu cele mai mici salarii din UE". Statisticile care scufundă România: 20% din venituri se duc pe întreținerea casei. Un german are un venit mediu de 4,86 ori mai mare decât un român, un finlandez de 4,69 ori, iar în Grecia venitul mediu este de 1,73 de ori mai mare decât în România. 

Gazeta Sporturilor: "De ce nu e Mutu în poza Stelei?!" Deși Reghe a insistat, Mutu nu se regăsește între cei 9 fotbaliști pe care Steaua i-a prezentat ieri, la Belek. "După ce Becali l-a împrumutat cu bani, Mutu a refuzat să-i restitutie și chiar l-a amenințat pe patronul Stelei că-i rupe mâinile. Iar Becali n-a uitat", povestește Ovidiu Ioanițoaia.

Libertatea: "Vocea României nu 'cântă' la telefon". Nigerianul Tobi Ibitoye, care a participat la Vocea României, trăiește de un an și două luni fără mobil. Artistul a luat decizia din ambiție, după o discuție cu mama lui.

Click!: "Valentina avea doar 16 ani când a început relația cu Dorin Drăgan. Pelinel, părăsită de primul iubit pentru că era rea".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu