Skip to main content

Ce a circulat ieri pe Facebook: despre abuzurile asupra copiilor şi despre Roşia Montană

 
Mircea Toplean, psiholog clinician. Foto: Arhiva personala
Mircea Toplean, psiholog clinician. Foto: Arhiva personala

"Sa separi copiii de parinti in urma unor marturisiri facute chiar de copii are un efect devastator IN PRIMUL RAND asupra copiilor denuntatori". O spune un psiholog în cel mai share-uit articol al zilei de ieri.

Publicitate

Publicat de HotNews, materialul intitulat "Mircea Toplean, psiholog clinician: Sa separi copiii de parinti in urma unor marturisiri facute chiar de copii are un efect devastator IN PRIMUL RAND asupra copiilor denuntatori" a adunat peste 700 de distribuiri pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din materialul HotNews.ro:

"DGASPC este obligată prin lege să angajeze psihologi care să se ocupe de evaluarea corectă şi completă a cazurilor; iar psihologii au, evident, obligaţia de a aborda cazurile în termeni psihotraumatologici: ei analizează cu instrumentele şi abilităţile specifice specialiştilor ceea ce s-a constatat. Foarte rar se întâmplă ca cele constatate la prima vedere de nespecialişti să se suprapună cu cele analizate ulterior de specialişti. În lipsa acestui efort de interpretare a indicilor traumatici, balamucul nu are niciun sens."

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe Stirileprotv.ro şi una de pe Gandul.info.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Hotnews.ro, “Mircea Toplean, psiholog clinician: Sa separi copiii de parinti in urma unor marturisiri facute chiar de copii are un efect devastator IN PRIMUL RAND asupra copiilor denuntatori”, de Mircea Toplean

- 740 share-uri pe Facebook.

2. Stirileprotv.ro, “Rosia Montana a fost declarata sit istoric in categoria A. Masurile luate pentru protejarea patrimoniului cultural romanesc

- 345 share-uri pe Facebook.

3. Gandul.info, “Roşia Montană a fost declarată sit istoric de importanţă naţională

- 288 share-uri pe Facebook.

4. Hotnews.ro, “EXCLUSIV De unde are Cristian Busoi milioane de actiuni la Fondul Proprietatea”, de Dan Tapalaga

- 258 share-uri pe Facebook.

5. Hotnews.ro, “VIDEO Imaginile anului in Constanta: Un preot sfinteste masinile cu agheasma dintr-o caruta aflata in trafic. Caruta are antemergator cu girofar”, de Alina Neagu

- 204 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus