Skip to main content

Andreea Mantea, în locul Adelinei Pestriţu la WowBiz

 
Andreea Mantea, în locul Adelinei Pestriţu la WowBiz
Andreea Mantea revine la Kanal D, în postura de parteneră de platou a lui Mădălin Ionescu la WowBiz. Mutarea vine după ce în primele zile ale acestei săptămâni Ionescu şi-a prezentat singur emisiunea.
Publicitate

Cele doua vedete au mai fost parteneri la WowBiz din octombrie 2012 până în vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes.

Andreea Mantea: „Am fost foarte legata de acest proiect si, chiar daca la un moment dat drumul meu a mers in alta directie, iata ca ma intorc plina de bucurie si de incredere alaturi de familia Kanal D.”

Pe de altă parte, Adelina Pestriţu a dat câteva explicaţii despre plecarea ei de la de la WowBiz pe pagina personală. „În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotarat ca este momentul unei astfel de schimbari pe plan profesional, lucru care s-a si intamplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a incheiat, dat fiind faptul ca planurile noastre de viitor nu mai coincid”, a precizat aceasta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pestrita se muta la ProTV.. o sa prezinte Vorbeste lumea dupa ce intra in concediu Adela. :))
  • Buna mutare facuta de Kanal D. Pestritu era doar de decor acolo. Mantea parca e mai dezghetata.
  • Wow Biz a devenit o mizerie, de ceva vreme.
    Cred ca Adelina se saturase pina peste cap, seara de seara, sa aiba șatra ”invitată” în studiou. Dacă i se va da să prezinte o emisiune mondenă s-ar putea să uite de ”problemele personale”.
  • va rog sa puneti audientele serialelor pe luna decembrie 2015

Trimite un comentariu