Skip to main content

Antrenorul care a ignorat imnul Ținutului Secuiesc, sute de distribuiri pe Facebook

 
Antrenorul care a ignorat imnul Ținutului Secuiesc, sute de distribuiri pe Facebook

Sute de distribuiri pentru un articol despre antrenorul care nu a luat în seamă imnul Ținutului Secuiesc la un meci de handbal. Materialul publicat de Gazeta Sporturilor a fost cea mai distribuită știre pe Facebook pe ziua de ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Materialul intitulat "Dragan Petricevici, înjurat tot meciul la Sf. Gheorghe pentru că și-a pus echipa să ignore imnul Ținutului Secuiesc: 'Nu pot sta drepți în fața unui imn neoficial'" a avut peste 1.700 de distribuiri pe rețeaua de socializare. S-a întâmplat la meciul Sepsi Sf. Gheorghe - U Cluj. Petricevici, antrenorul echipei clujene, și-a trimis jucătoarele la încălzire când se intona inmul secuiesc.

Publicitate

Din materialul GSP: 

"După intonarea imnului României, în sală a început să se audă imnul Ținutului Secuiesc, moment în care antrenorul bosniac al oaspeților, Dragan Petricevici, și-a trimis jucătoarele la încălzire. Gestul de a nu asculta în poziție de drepți și imnul Secuimii a inflamat la culme tribunele. Cei 1.500 de oameni le-au înjurat pe jucătoarele lui U și pe antrenor pe toată durata partidei", scrie GSP.ro.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de știri se mai numără una de pe Gandul.info și una de pe Mediafax.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de știri, într-o selecție realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. GSP.ro, “Dragan Petricevici, înjurat tot meciul la Sf. Gheorghe pentru că și-a pus echipa să ignore imnul Ținutului Secuiesc: "Nu pot sta drepți în fața unui imn neoficial"

 - 1733 share-uri pe Facebook.

2. Gandul.info, “Un preot din Braşov şi unul din Lepizig, primul cuplu de homosexuali care primeşte parohie

 - 608 share-uri pe Facebook.

3. Mediafax.ro, “Banca Mondială a îmbunătăţit prognoza privind creşterea economică a României, la 3,9% în 2016 şi 4,1% pentru 2017”, de Marius Oncu,  

- 184 de share-uri pe Facebook.

4. Romanialibera.ro, “Iniţiativă parlamentară pentru salvarea familiei Bodnariu din Norvegia”, de Carla Popa,

 - 137 de share-uri pe Facebook.

5. Hotnews.ro, “Cazul Bodnariu, exemplu de ciocnire a civilizatiilor. Autoritatile norvegiene au luat cei cinci copii in custodie pe motiv de violenta fizica, parintii recunosc "palme la fund", dar reclama masuri disproportionate. Cronologia evenimentelor”, de Cristian Pantazi,

 - 134 de share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu