Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, cea mai distribuită postare pe Facebook: “Sechestrat în tâmplărie – o replică la “Impozitarea săracilor…”

 
BLOGOSFERĂ. Moise Guran, cea mai distribuită postare pe Facebook: “Sechestrat în tâmplărie – o replică la “Impozitarea săracilor…”
Moise Guran Digi 24

BLOGOSFERĂ. Textul lui Moise Guran de pe blogul biziday cu o poveste despre afacerea unui tâmplar a fost cea mai distribuită postare pe Facebook. „Sechestrat în tâmplărie” - o replică la „Impozitarea săracilor” a fost distribuită de peste 800 de ori pe rețeaua de socializare. 

Publicitate

Un text al lui Cabral a fost a doua cea mai distribuită cu peste 200 de share-uri.  

 
O selecție de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:
 

1. Biziday.ro, “Sechestrat în tâmplărie – o replică la “Impozitarea săracilor…” “ – 893 de share-uri pe Facebook.

Din postare: 

Nu-l pun la zid pe Biriș, așa cum văd că mulți o fac, cred că acest specialist trebuie păstrat, dar povestea ilustrează exact nevoia de consultanță pe care contribuabilul o are, înainte de a veni Fiscul să-i închidă afacerea.

2. Cabral.ro, “Faza cu românul și România. S-ar putea să te enervez, dar uneori ești prostit…”,  - 225 de share-uri pe Facebook.

Din postare:

Uite, sunt român de 38 de ani. Atâția câți am. Născut de mamă româncă, cu tată biologic congolez. Dar, de fapt, cu tată român. Acasă m-au învățat că sunt român. Născut aici, crescut aici, educat aici. Învățat aici.

3. Playtech.ro, “Netflix e oficial în România, dar fără subtitrări. Lista de prețuri”,  - 162 de share-uri pe Facebook.

4. Contributors.ro, “Republica Moldova: coșmarul continuă”, - 149 de share-uri pe Facebook.

Din postare:

De acum încolo nimic nu va mai fi ca înainte. 2015 nu este doar un an pierdut, ratat, o buclă din care Moldova pare că nu poate să mai iasă. Este anul aflat sub semnul „furtului secolului”, adică a jefuirii prin operațiuni frauduloase a trei bănci, de Economii, Unibank și Banca Socială, de circa un miliard de dolari, sub privirile îngăduitoare ale Băncii Naționale, Ministerului de Finanțe, Procuraturii Generale, Consiliului Național Anticorupție (CNA, un fel de PNA de la București, din perioada Adrian Năstase), Serviciului de Informații și Securitate (SIS).

5. prisacariu.ro, “Gabriel Oprea, in anii ’90, era “manager” la crasmele “calul balan” si “Popasul caprioarelor” din Neptun,  - 143 share-uri pe Facebook.

Din postare: 

Până se hotărăște DNA să mai facă ceva cercetări în dosarul coloanelor oficiale ale lui Gabriel Oprea, să ne întristăm cu istoria cumplit de derizorie a parvenirii unuia dintre cele mai toxice personaje publice ale ultimilor 20 de ani.

 
Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu